McCann Erickson a trimis 10.000 EUR la Crucea Rosie pentru sinistrati
Sambata, 16 Iulie 2005

( AdPlayers.ro ) McCann Erickson a donat 10.000 de euro in contul deschis de Crucea Rosie pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii, a declarat pentru AdPlayers si AdPlayers.ro Bogdan Enoiu, Managing Director al agentiei de publicitate si seful grupului de comunicare McCann World Group Romania.

Pe langa donatia agentiei, alaturi de Hagi, Gica Popescu, Chivu, Giovani Becalli, George Copos, Michael Schmidt (Automobile Bavaria), Enoiu a licitat si castigat doua tricouri in valoare totala de 15.000 de euro la Gala Dinner desfasurata la JW Marriott, eveniment dedicat strangerii de fonduri pentru ajutorarea celor afectati de inundatii. Executivul agentiei McCann este in posesia tricoului apartinand fostului capitan al echipei de fotbal a Braziliei, campioana mondiala in 1994, Carlos Dunga, cel de-al doilea tricou achizitionat apartinand fotbalistului Paolo Sergio.

Sub bagheta maestrului de ceremonii Florin Calinescu, oameni de afaceri si personalitati din lumea sportului au licitat tricouri “de aur” romanesti si braziliene in valoare totala de 268.000 euro, bani care vor pleca la victimele inundatiilor din Romania, dupa cum au precizat organizatorii evenimentului. (Irina Toma)


PUBLICITATE: