Maximize:"Stilisti"L’Oréal Professionnel
Duminca, 12 Februarie 2006

(AdPlayers.ro )  L’Oréal Professionnel a lansat Academia L’Oreal in cadrul unui eveniment organizat impreuna cu  Maximize Communications. Proiectul a avut ca tinta hair stilistii romani dornici sa se perfectioneze. Potrivit promotorilor sai, din februarie 2006 specialisti de renume, cu o bogata experienta in haute coiffure ii vor initia pe stilistii din Romania in secretele coafurii de inalta clasa.

In cadrul celui mai recent eveniment organizat saptamana trecuta cu sprijinul Maximize Communications, L’Oréal Professionnel a invitat colaboratorii, reprezentantii presei si o serie de personalitati sa viziteze locul unde va functiona Academia L’Oréal. 

Pentru invitati evenimentului, Academia L’Oréal s-a  dorit o lume in care toate artele se imbina. In trei colturi ale Academiei vizitatorii au putut observa trei artisti in exercitiul artei lor: un talentat mim a demonstrat complexitatea si frumusetea artei teatrale, iar in coltul dedicat picturii o pictorita a realizat pe viu o opera de arta reprezentand viziunea proprie asupra unei coafuri extravagante in stil Van Gogh. In cadrul evenimentului a mai fost invitat fotografului Gabriel Hennessy pentru a oferi invitatilor ocazia de a participa la o sesiune foto reala, cu un model coafat de stilistii L’Oréal Professionnel. Cele trei momente au fost gandite ca un tribut pentru ceea ce va reprezenta Academia L’Oréal – un loc dedicat pregatirii specialistior in hair styling, adevarati artisti in domeniul lor.

Potrivit agentiei, un moment inedit al evenimentului a fost prezentarea de Haute Coiffure a stilistei Laetitia Gouenaou, invitat special si stilist ambasador L’Oréal  Professionnel. 

Dupa cum precizeaza reprezentantii agentiei, evenimentul s-a mai bucurat de participarea unor figuri publice precum Andreea Esca, Corina Danila, Andreea Berecleanu, invitatii avand ocazia sa-i cunoasca pe  specialistii care ii vor indruma si pregati pe cursanti in cadrul Academiei L’Oréal.

Conceptul si organizarea evenimentului de lansare a  Academiei L’Oréal au fost realizate de catre echipa Maximize Communications, alcatuita din Carmen Balescu – BTL Manager, Mihai Zica – Field Officer, Ofelia Stanciu – Producator, Otilia Coman – Senior Copywriter, Irina Stoleru – Senior Art Director, Ioana Braguta – Account Executive, Ioana Teodorescu – Account Executive.

( Irina Toma, info@adplayers.ro )


PUBLICITATE: