Luminita Anghel debuteaza in publicitatea TV cu Garnier si Publicis Romania
Joi, 05 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Imaginea aleasa pentru comunicarea Garnier UltraLift este Luminita Anghel. In urma contractului incheiat cu Garnier, vedeta romanca a devenit, pentru prima data in cariera sa, protagonista unui spot publicitar. Spotul Garnier UltraLift este semnat de agentia de publicitate Publicis Romania.

 

„Experienta pe care am trait-o prin colaborarea cu Garnier si echipa Publicis a fost extraordinara si sunt mandra ca mi s-a oferit aceasta oportunitate, cu atat mai mult cu cat este vorba despre o premiera in beauty pentru mine”, spune Luminita Anghel.

 

Luminita a fost aleasa chiar de catre publicul-tinta, mai spun autorii campaniei. Crearea unei imagini pentru Granier UltraLift nu a fost deloc usoara, dupa cum sustin responsabilii de marketing L'Oreal Romania. 

 

„Publicul a fost pretentios si ne-a luat ceva timp sa ajungem la o propunere bine primita”, a spus Adriana Nestoriuc, Director de Marketing Garnier Maybelline. „In cele din urma, Luminita s-a dovedit a fi alegerea perfecta pentru imaginea produsului nostru. Un program antirid progresiv, in trei etape, Garnier UltraLift actioneaza in combaterea aparitiei ridurilor si in diminuarea semnelor de imbatranire”

 

Filmarile pentru Garnier UltraLift au avut loc la Praga si au durat 2 zile. Ca si pentru Color Naturals, echipa, condusa de regizorul englez Stuart MacLeod, specializat in cosmetics & beauty, directorul de imagine Mike Lloyd si fotograful Goran Tacevski, si-a facut treaba impecabil.

 

„Prin naturalete si expresivitate, credem ca se potriveste perfect cu valorile brand-ului” spune Alexandra Darvariu - Senior Account Manager, Publicis Romania, despre colaborarea cu Luminita Anghel. „Are o frumusete naturala, o personalitate puternica si este, in acelasi timp, un om cald, apropiat publicului”,

 

Spotul Garnier Ultralift va fi difuzat, incepand cu luna iunie, pe principalele canale TV. La filmari au participat, din partea Publicis Romania: Razvan Capanescu – Creative Director, Alexandra Darvariu – Senior Account Manager si din partea L'Oréal Romania: Adriana Nestoriuc – Marketing Manager Garnier Maybelline si Sanda Mosanu – Brand Manager Garnier Skin Care.

 

/ PROFILE

Publicis Romania mai are in portofoliul de clienti Albalact (Fulga), Alpha Bank, British Airways, Beretta, Campofrio, Groupe SEB (Tefal, Rowenta, Moulinex, Krups), Garnier, HP, Pazo Grup (Marazzi), Modul Design, Nestle Icecream, Nissan, OMV, P&G, Renault, URSUS Breweries, Wienerberger, Whirlpool.


PUBLICITATE: