Lowe porneste caravana Kinder
Miercuri, 12 Septembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Lowe porneste caravana KinderLowe & Partners porneste Caravana “Scolareala Kinder Joy”, care marcheaza începerea anului scolar prin lansarea noii colectii de jucarii Kinder – „Scolarii Nazdravani”, anunta agentia de publicitate.

Evenimentul se va desfasura în 10 rase din tara, timp de o luna, în fiecare weekend. Caravana va porni începând cu data de 15 septembrie.

Cele 10 orase vor primi vizita unor mesageri deosebiti - opt Scolari Nazdravani, personaje hazlii întruchipând noua colectie de surprize din ouale de ciocolata Kinder Joy. Copiii vor fi pusi în diferite situatii în care îsi pot exersa înclinatiile, talentele, se pot juca, pot învata si, mai mult, se pot regasi (sau nu) în tipologiile personajelor.

Caravana va fi promovata local, în fiecare oras, prin spoturi radio si prin constructii speciale - imense oua gonflabile Kinder Joy amplasate în locurile de desfasurare ale evenimentelor vor anunta venirea caravanei.

Evenimentele vor fi structurate în sase zone de activitati, fiecare supravegheata îndeaproape de una sau doua dintre cele opt mascote. Parintii vor beneficia, la rândul lor, de o zona speciala unde vor primi informatii despre cresterea armonioasa a copiilor, despre dezvoltarea acestora în functie de vârsta. În plus, un psiholog le va sta la dispozitie pentru a evalua tendintele si talentele prichindeilor.


PUBLICITATE: