Lowe a exportat prima campanie integrata Eximbank
Miercuri, 08 August 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Prima campanie integrata de comunicare lansata de Banca de Export-Import a Romaniei – Eximbank, a debutat cu spotul tv “Orbul gainii”, semnat de agentia de publicitate Lowe/Partners. Oficialii agentiei au declarat pentru AdPlayers ca aceasta s-a derulat in perioada Iunie-iulie, iar contul de media full service (toate serviciile) a fost si acesta in grija Lowe&Partners.

Miruna Ocnarescu, Client Service la agentia Lowe spune ca intr-un peisaj bancar in care majoritatea jucatorilor incearca sa ajunga la micii intreprinzatori comunicand in jurul acelorasi categorii de produse, Eximbank vine cu o oferta unica. Conform Mirunei Ocnarescu, prima campanie integrata a bancii a mers in locurile in care se gaseste si targetul Eximbank.

Campania a fost comunicata la televizor (ceea ce va asigura o penetrare rapida mesajului si va aduce un plus de autoritate), dar si in medii cu care targetul vine in contact in fiecare zi: Internet, pe site-uri specializate, outdoor si indoor in zonele de business si in preajma sucursalelor sau in aeroport. „Angajatii” Eximbank au fost si ei prezenti in toate materialele de comunicare si vor depune eforturi ca sa deschida ochii intreprinzatorilor asupra ofertelor bancii, a mai spus Ocnarescu

Insight

Despre punctul de plecare al comunicarii, autorii vorbesc despre faptul  ca Eximbank are la indemana o multime de solutii pentru nevoile de finantare cu care se confrunta micii intreprinzatori si pe care, din pacate, ei nu le cauta acolo unde trebuie, pentru ca nu se asteapta ca o banca specializata pana nu demult in produse destinate importatorilor si exportatorilor sa le ofere acum super facilitati si pentru dezvoltarea interna.

Plecand de aici, a rezultat spotul TV „Orbul gainii” de 30 de secunde, care a rulat incepand cu luna iunie, fiind sustinut si pe alte medii, precum presa scrisa, internet, promotionale in avioane si panotaj in aeroport.

Filmarile au avut loc in zona Blanari a Bucurestiului Vechi, intr-o incinta situata deasupra vestitului Club A, sub bagheta regizorului Bobo Barbulescu, impreuna cu casa de productie Reload Film.

AdPlayersFile

LOWE & PARTNERS  Romania lucreaza pentru Coca – Cola Romania, Unilever, Electrolux, Johnson & Johnson, Boehringer-Ingelheim, TNT Romania, Eximbank, Bayer, Gallina Blanca, Eli Lilly, Adesgo, Bramac, Ferrero. Agentia de publicitate din Romania face parte din grupul care mai include companiile Initiative (media), Medic One (healthcare communication), Brand Connection (media), Lowe PR (Public Relations);  

AdPlayersWork

Titul “Orbul gainii”

Advertiser -  Eximbank;

Carmen Radu, Presedinte

Doina Iliescu, Director de Comunicare si Relatii Publice -  Eximbank;

Agentie: Lowe&Partners

Alina Damaschin & Miruna Ocnarescu (Client Service),

Raluca Ciupercescu (Group Creative Director),

Eduard Dedu (Copywriter),

Amandine Heyndrickx (Art) - Lowe.


PUBLICITATE: