Logan CPT-ul de 70.000 EUR al agentiei GMP a disparut
Joi, 30 Octombrie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Logan CPT-ul de 70.000 EUR, parcat pana aseara in Piata Unirii, este un proiect de comunicare initiat de agentia de publicitate GMP. De ce "pana aseara"? Pentru ca se pare ca autoturismul a disparut iar proprietarul, agentia de publicitate GMP, este ingrijorat.

 

AdPlayers: Care este motivatia aparitiei acestui proiect de comunicare neconventionala?

Felix Tataru: Nu este o asa un proiect mare. In timp ce vorbeam cu oamenii de la creatie despre alegerile care se apropie, in discutiile legate de tema achizitiei publice a celebrelor Dacii Logan de 70.000 EUR ne-am intrebat: „oare cum ar putea arata un asemenea Logan”?

 

Are in componenta un spot viral postat deja pe youtube si bineinteles un Logan cu un tunning pe masura. Este o actiune a noastra de responsabilitate civica, nu una la comanda clientului politic PD-L, prin care ne-am dorit sa atragem atentia asupra modului in care sunt cheltuiti uneori banii publici, si de aici sa incurajam oamenii sa mearga la vot.

 

AdPlayers: Unde este prezent proiectul?

Felix Tataru: Abia a pornit dar numai dupa numai o zi, cumuland vizualizarile de pe cateva site-uri, a depasit 10.000 vizitatori. Masina este acum in Piata Unirii, Politia ne-a intrebat daca avem toate autorizatiile si le-am aratat, dar s-ar putea sa fim convinsi sa luam masina de acolo. Probabil ca o vom parca in fata firmei.

 

Intreg proiectul nu ne-a luat mai mult de un weekend pentru pregatire. Loganul CPT (Car Police Tunning) este in realitate un autoturism second hand achizitionat de GMP, pe care l-am „tunat”, iar configuratorul de pe Internet arata cum s-a ajuns la aceasta valoare de vanzare a masinii. Proiectul mai include niste flyere si un anunt in care proprietarul face un schimb de Logan CPT cu un Audi Q7 + diferenta. Deasemenea mai contine un numar de telefon la care se poate suna, 07LOGANCPT, numar la care raspunde un robot care te trimite la vot.

 

AdPlayers: Vreti sa ajungeti si in alte locatii?

Felix Tataru: Daca exista cereri, da, zambeste seful GMP.

Desi, potrivit sefului GMP, autoturismul avea toate aprobarile necesare expunerii sale in Piata Unirii, se pare ca obiectul principal al proiectului de comunicare, insusi autoturismul „botezat” LOGAN CPT, a disparut din Piata Unirii. 

Contactati de catre AdPlayers, reprezentantii agentiei au afirmat ca nu cunosc inca cine ar fi putut ridica autoturismul tunat. Pana la gasirea masinii puteti urmari imagini despre Loganul CPT pe website-ul proiectului: logancpt.ro 

 

 


PUBLICITATE: