Liderul pietei de energizante lanseaza a-X-a editie limitata. HELL ENERGY Summer Cool Sun Smiles, cu aroma de capsune si rubarba si cu aroma de soc.
Luni, 30 Mai 2022

 

„HELL ENERGY a lansat pentru prima data editia limitata Summer Cool in 2013, cea din 2022 fiind seria noastra de vara cu numarul 10. Daca pana in prezent editiile limitate au avut un design minimalist, in ultimii doi ani am optat pentru versiuni tot mai indraznete, unele dintre acestea fiind adevarate piese de colectie”, a declarat Micsunica Pelaghie, Director National HELL ENERGY Romania.

AdPlayers. info

In fiecare vara, HELL ENERGY, liderul pietei de bauturi energizante din Romania1, lanseaza doua noi arome, in editie limitata, anunta compania. In 2022, vedetele sezonului sunt Summer Cool Sun Smiles, cu aroma de capsune si rubarba si Summer Cool Sun Likes, cu aroma de soc.

Gustul dulce si racoritor al bauturilor energizante din editia limitata Summer Cool 2022 este pus in valoare de un ambalaj din aluminiu reciclabil la infinit, cu design jucaus, datorita emoticoanelor (emoji) care ne duc cu gandul la voie buna, soare si distractie.

Editia limitata de vara, cu numarul 10

„HELL ENERGY a lansat pentru prima data editia limitata Summer Cool in 2013, cea din 2022 fiind seria noastra de vara cu numarul 10. Daca pana in prezent editiile limitate au avut un design minimalist, in ultimii doi ani am optat pentru versiuni tot mai indraznete, unele dintre acestea fiind adevarate piese de colectie”, a declarat Micsunica Pelaghie, Director National HELL ENERGY Romania.

,,Consumatorii HELL ENERGY pot testa si se pot bucura de noile produse Summer Cool incepand cu luna iunie si le pot gasi in mai mult de 10 tari, printre care Romania, Bulgaria, Grecia, Croatia, Slovacia si Turcia, in toate magazinele unde brandul nostru este disponibil”, a adaugat oficialul HELL ENERGY Romania.

Bauturile energizate HELL ENERGY contin ingrediente de inalta calitate: aproape 90% apa, zahar granulat pentru un plus de energie, cofeina si vitamine, fara adaos de conservanti. Acestea trec peste 100 de teste de verificare pana cand ajung pe piata, intr-una dintre cele mai performante fabrici de productie din Europa.

Fiecare bautura energizanta are acelasi continut de cofeina ca si o cafea espresso sau doua cesti de ceai (32 mg de cofeina / 100 ml de produs), dar, in plus, contine si 5 vitamine B (niacina – B3, acid pantotenic – B5, piridoxina – B6, riboflavina – B2, cobalamina – B12).

In pofida faptului ca un adult sanatos poate consuma pana la 400 mg cofeina pe zi2 (echivalentul a 5 bauturi energizante la 250 ml), HELL ENERGY crede cu tarie ca moderatia si echilibrul sunt esentiale pentru pastrarea starii de bine si recomanda consumul a nu mai mult de o bautura energizanta pe zi.

Liderul pietei de energizante

Potrivit datelor raportate de Nielsen prin intermediul serviciului Retail Measurement pentru categoria bauturi energizante, pentru piata de retail, din perioada Ianuarie 2021 – Decembrie 2021 , citate de producator, HELL ENERGY este liderul pietei locale de bauturi energizante in ceea ce priveste valoarea totala si numarul de unitati vandute. Acest calcul se bazeaza

HELL ENERGY se afla printre brandurile cu cele mai dinamice cresteri din zona bunurilor de larg consum, cu produse vandute in mare parte in Europa si Asia. HELL ENERGY a fost fondat in anul 2006 ca o afacere de familie si inca opereaza sub acelasi patronat. Brandul a devenit liderul pietei de bauturi energizante din Ungaria intr-un timp record, de numai patru ani. Gratie conceptului creativ, strategiei de vanzari si campaniilor memorabile de marketing, astazi HELL este prezent in peste 50 de tari din toata lumea. Din 2017, compania isi produce singura ambalajele in propria fabrica de aluminiu, QUALITY PACK, echipata cu tehnologie ultramoderna.

In 2018, HELL ENERGY a demarat o campanie globala care il are in prim-plan pe Bruce Willis, ambasadorul brandului. Datorita inovatiei continue in ceea ce priveste portofoliul de produse, in 2019, brandul a lansat o noua categorie de produse, pe baza de cafea si lapte – ENERGY COFFEE.

Mai mult in Campanii,

 

 


PUBLICITATE: