Liderii pietei de promotionale la conferintele Corporate Gifts Show. 9-12 octombrie, la Romexpo
Marti, 08 Octombrie 2019
 

Credit: Corporate Gifts Show 2019 / Euroexpo

Pe 10 octombrie 2019, incepand cu ora 11:00, Corporate Gifts Show (CGS) ii invita pe cei intersati in pavilionul B1 de la Romexpo, la conferinta PrintTex dedicata printului digital pe textile, iar pe 11 octombrie, expozitia aduce participantilor posibilitatea sa participe la Conferinta MidOcean. Intre orele 10:00 si 12:00, celebra companie MidOcean organizeaza evenimentul „Market trends and Midocean’s position despre tendinte in promotionale

AdPlayers.info

Corporate Gifts Show (CGS) – singura expozitie din Romania dedicata industriei de obiecte promotionale – are loc intre 9 si 12 octombrie, in pavilionul B1 de la Romexpo. Lideri din industria de obiecte promotionale vin la CGS 2019 cu produse si tehnologii inovatoare, anunta responsabilii de comunicare de la Euroexpo, organizatorii evenimentului.

Potrivit Euroexpo, spectacolul promotionalelor este completat de o serie de evenimente conexe care te vor pune la curent cu cele mai noi trenduri din industrie.

Pe 10 octombrie 2019, incepand cu ora 11:00, Corporate Gifts Show (CGS) ii invita pe cei intersati in pavilionul B1 de la Romexpo, la conferinta PrintTex dedicata printului digital pe textile.

Participantii pot afla cat de departe a ajuns hiper-personalizarea, noul trend al generatiei Millennials, de la Andra Danaila, General Manager Update Advertising, unul dintre liderii pietei de materiale promotionale din Romania.

Ziua de vineri, 11 octombrie, aduce participantilor posibilitatea sa participe la Conferinta MidOcean. Intre orele 10:00 si 12:00, celebra companie MidOcean organizeaza evenimentul „Market trends and Midocean’s position”, in cadrul caruia vei afla care sunt cele mai noi trenduri in industria de advertising si a promotionalelor si cum raspunde compania MidOcean noilor provocari ale industriei.

Editia din acest an a Corporate Gifts Show are loc in paralel cu Print&Sign (targ de tipar digital pentru Europa de Sud Est) cu si Digital Signage Show (expozitie dedicata display-urilor digitale si tehnologiilor interactive) sub umbrela unui concept unic in Romania: “Discover all about visual communication”.

Invitatia de participare la Coporate Gifts Show poate fi descarcata online de pe pagina special dedicata

Mai multe detalii despre eveniment pot fi gasite pe pe www.giftsshow.ro.

Program vizitare Corporate Gifts Show:

9 – 11 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 18:00

12 octombrie 2019, intre orele 10:00 – 16:00

Romexpo, Bucuresti, Pavilion B1


PUBLICITATE: