Lider pe piata camerelor de bord, Nextbase promite un plus de siguranta pe drumurile din Romania
Miercuri, 05 Iunie 2024

Sursa. Youtube /  Nextbase Dash Cams

Nextbase iQ a fost numit, la CES 2024, cel mai bun si inovativ sistem de securitate pentru vehicule, fiind inclus si in lista TIME Best Inventions. Aceasta reprezinta prima si singura platforma aftermarket din lume pentru vehicule conectate.

AdPlayers. Info

Nextbase, lider european in tehnologia camerelor de bord, anunta astazi disponibilitatea camerei auto inteligente Nextbase iQ alimentata de inteligenta artificiala (IA), conectata la 4G IoT in Romania.

Nextbase iQ a fost numit, la CES 2024, cel mai bun si inovativ sistem de securitate pentru vehicule, fiind inclus si in lista TIME Best Inventions. Aceasta reprezinta prima si singura platforma aftermarket din lume pentru vehicule conectate.

"La nivel mondial, cererea pentru camera de bord Nextbase iQ a depasit previziunile noastre", a declarat Richard Browning, Director de Marketing si Vanzari pentru Nextbase.

” Am fost extrem de entuziasmati sa lansam Nextbase iQ in Europa, unde, in ultimii cinci ani,  am avut o cota do-minanta de piata cu camerele noastre auto din seria 2, iar acum Nextbase iQ este disponibila si in Romania.”

Gama Nextbase iQ

Gama Nextbase iQ ofera trei optiuni de rezolutie, 1K (1080p), 2K (1440p) si 4K, precum si o optiune pentru camera din spate (1440p). Impreuna cu camera din cabina incorporata, cu infrarosu, sunt acoperite toate unghiurile.

Camerele sunt dotate cu tehnologii de securitate avansate, oferind un nivel de protectie comparabil cu cel al sistemelor smart home de top. Cu Nextbase iQ, utilizatorii beneficiaza de o experienta de condus mai sigura si confortabila, avand la dispozitie toate aceste functii direct in masina.

In plus, fata de caracteristicile cheie precum GPS, Enhanced Infrared Nocturn Vision si On-device Voice control alimentat de Picovoice, Nextbase iQ introduce mai multe caracteristici unice in lume.

Nextbase iQ va fi mereu la zi datorita actualizarilor continue de firmware si adaugarii de functionalitati noi pe tot parcursul utilizarii, indiferent de momentul achizitiei.

"Nextbase iQ este diferit de orice altceva de pe piata", a declarat Ceri Hill, Director de Inginerie pentru Nextbase. "Aceasta stabileste un nou standard pentru camerele auto. Mai mult decat atat, creeaza o categorie complet noua prin aducerea conectivitatii de inalta calitate smart home in masina si faciliteaza accesul la tehnologie avansata pentru masini conectate indiferent de modelul, varsta sau valoarea acestora.

Planuri de protectie

Nextbase ofera utilizatorilor camerei auto Nextbse iQ flexibilitate maxima in alegerea unor abonamente, incepand cu planul gratuit Solo, care ofera utilizatorilor cea mai buna protectie video disponibila in prezent.

Prin actualizarea la caracteristicile inteligente conectate la 4G,   utilizatorii au posibilitatea sa aleaga intre abonamentele Protect sau Protect Plus, fie lunar, fie anual, beneficiind de reduceri pentru abonamentele pe termen lung sau optand pentru activare in functie de necesitate.

Camerele auto Nextbase

Inovator de clasa mondiala in tehnologia de imagistica auto, Nextbase este detinator a sute de patente si protectii de design. Plecand de la inventarea categoriei de camere auto pentru consumatori si de la dominatia pe pietele din Marea Britanie, Europa, Australia, Noua Zeelanda si America de Nord, compania Nextbase din Marea Britanie se extinde acum si in Asia, cu o gama variata de produse premiate.

Lansarea recenta a Nextbase iQ AI-powered, o camera conectata la internetul obiectelor (IOT), a ridicat compania la un nivel superior, transformand-o intr-o platforma unica pentru masinile conectate aftermarket. Integrand  software-ul de top si serviciile de date in milioanele sale de camere auto, Nextbase este acum un furnizor cheie de imagini pentru industria maparii, a vehiculelor autonome si a infrastructurii digitale.

Printre clientii Nextbase se numara companii precum Best Buy, Amazon, Walmart, Halfords, Media Markt, Harvey Norman, Norauto, Autobacs, Toyota, VW Group, Uber si Grubhub/Hungry House.

Mai mult in Campanii, Lansari,


PUBLICITATE: