"Licitatii" la EY Romania, Kubis, Bergenbier si Federatia Romana de Fotbal
Miercuri, 05 Noiembrie 2014
 Licitatii la EY Romania, Kubis, Bergenbier si Federatia Romana de Fotbal

adplayers. Iulian Toma

Licitatii la EY Romania, Kubis, Bergenbier si Federatia Romana de Fotbal.

In perioada 3 noiembrie – 5 decembrie 2014 are loc cea de-a patra editie a proiectului CompetitIAA, eveniment organizat de IAA Young Professionals.

CompetitIAA este un concurs care isi propune sa ofere  studentilor pasionati de marketing si comunicare sansa unei experiente practice, prin simularea unui pitch in fata unor companii reale. Companiile partenere la  editia de anul acesta sunt: EY Romania, Kubis, Bergenbier si Federatia Romana de Fotbal.

„CompetitIAA este cel mai amplu proiect IAA YP si implica cele mai multe resurse din partea asociatiei, dar este si cel mai reprezentativ pentru IAA YP. Ma bucur ca putem oferi un context competitiv tinerilor pentru a-si testa vocatia si talentul pentru o viitoare cariera in marcomm, dar si pentru ca le oferim  participantilor acces la branduri, mentori si traininguri care ii pot dezvolta profesional si personal. " a spus Ioana Sigarteu, Presedinte IAA Young Professionals.

Inscrierea participantilor se poate face pe site-ul competitiaa.ro . Termenul limita pentru intrarea in concurs este 11 noiembrie.


Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: