Licitatie pe Directori de Creatie. Doar pana pe 22 mai puteti castiga unul!
Marti, 20 Septembrie 2016


Fondurile colectate vor duce doi juniori la Young Jury ADCE Awards, la Barcelona.

adplayers. info

Licitatie pe Directori de Creatie. Adina Cirstea, Copywriter si Bryan Minton, Jr. Art Director la McCann Worldgroup Romania au lansat Creatives BnB, o campanie prin care cei doi strang fonduri, pentru a putea ajunge la  ADC Awards Young Jury, la Barcelona.

Platforma Creatives BnB ofera sansa celor aflati la inceputul carierei in publicitate sa ii cunoasca pe cei mai apreciati Directori de Creatie din industrie, chiar la ei acasa. Participantii liciteaza iar castigatorul va petrece o perioada de timp cu unul din directorii de creatie care s-au alaturat proiectului.

Cei 14 Directori de Creatie care s-au alaturat campaniei sunt din agentii precum McCann Worldgroup, GMP, Publicis, Mercury 360, Draft FCB, Friends TBWA, MullenLowe, Leo Burnett, Rusu+Bortun – toti si-au pregatit casa pentru a gazdui 14 juniori, carora le vor oferi experiente inedite.

Cu banii stransi in urma licitatiei, Adina si Bryan merg la Barcelona, unde vor participa la ADCE Awards, ca Young Jury. Ideea campaniei de fundraising a fost jurizata si aleasa castigatoare de membrii ADC Romania. 

“E o super oportunitate pentru noi sa participam la un festival international de publicitate, ca Young Jury.  Acum speram ca ideea noastra sa ajunga la cat mai multi oameni care vor sa intre in publicitate, sa se liciteze, pentru ca sunt niste experiente tari, sa se lege prietenii, poate chiar sa se lase cu oferte de internship-uri, iar la final, sa putem strange fondurile pentru a merge la ADC Awards,” a spus Adina Cirstea, Copywriter, McCann Worldgroup Romania.

Concurentii in licitatia de directori de creatie pot aplica pe platforma  www.creativesbnb.com  sau pagina de Facebook CreativesBnB. Termenul limita este joi, 22 Septembrie, ora 23:59 pentru o experienta acasa la  Directorul de Creatie pe care abia astepti sa-l cunosti si alaturi de care iti doresti sa lucrezi.

 


PUBLICITATE: