Licitatie media Anheuser-Busch InBev. Buget de zeci de milioane de euro.
Miercuri, 23 Iulie 2014
 adplayers. Iulian Toma

Anheuser-Busch InBev se afla in plina licitatie de media  pentru piata europeana, potrivit unor publicatii de marketing de pe vechiul continent.

Nici noul continent nu sta deoparte de procesul de selectie, chiar daca acesta are loc separat. Potrivit presei de marketing si comunicare americane, producatorul de bere se afla in mijlocul unui alt proces de reevaluare a agentiei care va administra bugetul de media.

Estimat numai pe piata europeana la zeci de milioane de euro, contul de media Anheuser-Busch InBev nu are corespondent direct pe piata romaneasca. Daca pe alte piete europene, conturile de media ale unor marci din portofoliu precum Stella Artois, Beck’s, Budweiser sau Corona sunt surori, pe piata romaneasca bugetele sunt impartite.

Spre exemplu, bugetele de media Stella Artois si Bergenbier sunt in portofoliul Bergenbier SA, in timp ce media pentru marca Beck’s este sora cu media marcilor din portofoliul Tuborg
Romania. Prin urmare, licitatiile de media sunt organizate si anuntate separat, la fel ca si agentiile de media care administreaza investitiile.

Mai mult in Licitatii


PUBLICITATE: