Licitatie de PR pentru 20-25 mii EUR Hasbro (Monopoly, Transformers) castigata de Lowe PR
Marti, 11 Mai 2010


 ( AdPlayers, Iulian Toma )

Hasbro, compania americana in a carei portofoliu se regasesc marcile de jocuri sau jucarii cum sunt Transformers, Monopoly, Nerf, Little Pet Shop, My Little Pony, Play-Doh, Playskool, se lanseaza  in Romania cu Lowe PR. Potrivit reprezentantilor agentiei, contul a ajuns la Lowe PR in urma unei licitatii.

Bugetul de relatii publice este aproximat de AdPlayers la 20-25.000 EUR pe an. Hortensia Nastase, managerul companiei Lowe PR, nu a comentat valoarea investitiilor in serviciile administrate de agentie.

Potrivit agentiei de relatii publice, echipa Lowe PR va gestiona campania de lansare a reprezentantei Hasbro in Romania, setand fundamentele strategice de comunicare a brandului in zonele de media relations si business to business, care urmeaza a fi dezvoltate intr-o a doua etapa a procesului de acomodare locala a brandului.

Echipa implicata in castigarea licitatiei este coordonata de Raluca Negoita – Business Development Director si formata din Raluca Mihaila – Events Manager, Manuela Zidaru – Senior Corporate Executive si Anca Scarlat – PR Executive. De la Hasbro in colaborarea cu Lowe PR participa Bibi Vos-van Mil - PR & Marketing Events Manager Emerging Markets EMEA si Sorina Manica - Brand Manager Hasbro Romania.  

PUBLICITATE: