Licitatie de PR fara castigator la Banca Carpatica
Miercuri, 23 Martie 2011

 
(AdPlayers, Iulian Toma)

Banca Comerciala Carpatica a renuntat la selectia vreunei agentii dupa cel mai recent pitch de relatii publice organizat.

In urma unor informatii AdPlayers din piata, potrivit carora institutia nu a mai dat curs unei licitatii desfasurate de curand, reprezentantii de relatii publice ai bancii au afirmat ca singura licitatie organizata in acest an este cea de media ( castigata de agentia Propaganda n.r.).

Cea mai recenta licitatie de PR care a avut loc in ultima vreme a fost una desfasurata anul trecut, pentru un proiect punctual la care in final banca a renuntat datorita situatiei economice de atunci.

“In urma solicitarii dumneavoastra va informam ca in acest an Banca Carpatica a organizat o singura licitatie pentru servicii de media buying si planning. In vara anului trecut  banca a organizat o licitatie de PR pentru o campanie punctuala. Situatia economica generala de atunci a schimbat insa planurile bancii si campania de PR nu a mai  fost implementata, agentiile participante fiind informate despre aceasta decizie” au afirmat pentru AdPlayers reprezentantii Bancii Carpatica.

Mai mult in Licitatii, PR .

PUBLICITATE: