Licitatia pentru un stil de viata sanatos, la Odyssey
Luni, 10 Decembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

In utma unei licitatii, IAA Romania a ales Odyssey in vederea dezvoltarii campaniei de educare pentru stilul de viata sanatos, anunta oficialii asociatiei. Campania este initiata de IAA si CNA in parteneriat cu Romalimenta. Selectia s-a desfasurat pe parcursul a 5 saptamani si in care au fost implicate 8 agentii.

Potrivit IAA Romania, campania se va concentra in directia educarii consumatorului cu privire la echilibrul nutritional, rolul fiecarui ingredient, comportamente nutritionale dar va sublinia in egala masura si importanta exercitiilor fizice pentru un stil de viata sanatos.

Comunicarea va integra timp de un an, atat programe educative in scoli, mese rotunde sau alte forme de interactiune directa cu consumatorul, cat si vehicule media  (TV, presa scrisa, brosuri, internet).

Comitetul de lucru IAA pentru acest  proiect a fost format din: Alexandra Olaru – Unilever SCE, Ilinca Burlan – MARS Romania, Cristina Biciila – Coca-Cola Romania, Doina Cavache – Kraft Foods Romania, Eusediu Margasoiu - Pepsi Americas, Geanina Babiceanu – Intersnack, Razvan Eftimiu – Nestle Romania, Sergiu Mititelu – Hochland, Andreea Marincescu - Danone, Victor Dobre - IAA Romania.

PUBLICITATE: