Licitatia media Akademia Center Cluj, a venit la Spoon Bucuresti
Joi, 11 Octombrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Spoon Media a castigat de curand licitatia de media Nisco Invest, informeaza agentia condusa de Claudia Chirilescu (foto). Compania de media a fost desemnata sa implementeze strategia de lansare a campaniei de promovare a mall-ului Akademia Center din Cluj.

Potrivit agentiei, Spoon va gestiona serviciile de strategie, planificare, cumparare si monitorizare pentru Akademia, prima faza a campaniei urmand sa se desfasoare in perioada septembrie-decembrie 2007.

Proiect comercial dezvoltat de Nisco Invest, Akademia Center se ridica, potrivit Spoon Media, la o investitie de peste 30 milioane de euro si insumeaza 41.000 de metri patrati totali din care 18.000 de metri patrati de suprafata inchiriabila prin Colliers International, agentul exclusiv al proiectului.

Akademia Center va dispune de supermarketuri, galerii de moda, restaurante, o zona de jocuri si divertisment si o parcare subterana cu peste 300 de locuri de parcare si se va finaliza la sfarsitul anului 2009.

AdPlayers.ro/File

/Spoon Media

Agentia de media independenta Spoon Media activeaza pe piata de profil incepand din 2003. Potrivit companiei, agentia locala ofera servicii complete de media. Printre clientii Spoon Media se numara Katjes, bauMax, IPSO, Kaufland, GMP, Cap, Gavrila si Asociatii, Headvertising, HNC, Totem, Premium PR, Tactic Communication, Luna Promotion, Jetix, Media Galaxy.

/ Nisco Invest

Compania Nisco Invest, dezvoltatorul proiectului este o societate cu capital integral privat romanesc, ce activeaza in domeniul dezvoltarii de proiecte imobiliare si face parte dintr-un grup de opt firme prezente pe piata locala incepand cu anul 1990. Anul trecut grupul de firme Nisco Invest a inregistrat o cifra de afaceri de 23,5 milioane de euro.


PUBLICITATE: