Licitatia de media Ursus Breweries este auditata de Fairbrother Lenz Eley (UK)
Joi, 22 Ianuarie 2009
 ( AdPlayers.ro, Iulian Toma )

Licitatia de media Ursus Breweries se desfasoara sub ochii Fairbrother Lenz Eley, una dintre cele mai mari companii internationale de audit media. De origine britanica, Fairbrother Lenz Eley  este reprezentata pe piata din Romania de compania de consultanta All in Media, condusa de Irena Tolontan.

Cu o expertiza in media de aproape 15 ani, Irena Tolontan a fost director de media TBWA, sub conducerea lui Cristian Petriceanu, fondatorul companiei, pentru ca mai apoi sa faca parte din prima echipa a agentiei de media OMD Romania.

Licitatia de media Ursus Breweries (Ursus, Timisoreana, Ciucas, Stejar, Peroni Nastro Azzuro si Pilsner Urquell ) se afla in plin proces de evaluare care, potrivit unor surse AdPlayers din piata, ar avea ca agentii finaliste Zenith Media – agentia care administreaza in prezent contul de media, la care se adauga alte doua companii de media United Media (Ashley & Holmes), si Media Investment (The Group ).

Printr-o retea de 69 de companii, Fairbrother Lenz Eley auditeaza investitii in media de peste 15 Miliarde de euro (http://www.flemedia.com ).


PUBLICITATE: