Licitatia de PR Recolamp, la RAN Events, dupa un pitch cu Saga si Free Communication
Vineri, 06 Februarie 2009
 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Asociatia Recolamp, singura organizatie colectiva non-profit autorizata  de Ministerul Mediului si Dezvoltarii Durabile ce are drept unic scop preluarea responsabilitatii privind colectarea si eliminarea  deseurilor electrice si electronice reprezentate de sursele de iluminat, a ales pentru servicii de PR si comunicare agentia RAN Events.

Conform reprezentantilor RAN Events, agentia de relatii publice a fost aleasa in urma unei licitatii organizate de Recolamp.  

Potrivit unor surse AdPlayers din piata, RAN Events a fost aleasa de Recolamp in urma unei licitatii pentru contul 2009, la care au mai participat agentiile de relatii publice Free Communication si Saga Communication.

Contactata de catre AdPlayers, Andra Berindei (foto), Partener si PR Manager al companiei RAN Events, a afirmat ca durata colaborarii este de un an, timp in care  va furniza servicii de comunicarea corporate  - reputation management, media relations, media communication si B2B communication.

"M-am bucurat sa vad ca in cadrul licitatiei, echipa RANEvents a demonstrat o intelegere foarte corecta a domeniului, prezentand propuneri creative de PR perfect aplicabile nevoilor de comunicare ale organizatiei noastre", a explicat Roxana Sunica, Marketing Manager Recolamp.

Potrivit companiei, RAN Events furnizeaza servicii de planificare strategica si comunicare, mai precis, fiind vorba de consultanta in comunicarea corporate si de brand (reputation management, gestionarea situatiilor de criza, programe de comunicare interna, CSR, sponsorship), relatii media (strategie editoriala, traininguri media, online PR) si evenimente (concepte, planificare si implementare). Echipa RANEvents are in portofoliu clienti importanti din domenii diverse: Hansen office furniture, Proges, Cosma & Asociatii, Venchi si Horvath & Partners.

 


PUBLICITATE: