Licitatia Mars & Wrigley: Confidentiala. De ce?
Luni, 29 Noiembrie 2010
 (AdPlayers, Iulian Toma)

Mars pastreaza licitatia de media pentru serviciile de marketing si comunicare confidentiala. Desi uzantele transparentei competitiei fac licitatiile de publicitate inclusiv subiectul unor comunicate de presa, compania nu ofera detalii legate de organizarea concursului:

„Conform politicii de comunicare a companiei Mars, criteriile interne de selectie a partenerilor nu pot fi comunicate. In general, acest gen de informatii au caracter confidential, iar pentru Mars, in special, aceste informatii sunt strict pentru uzul intern”, este raspunsul oficialilor de comunicare ai companiei legat de procesul de selectie, pentru cateva intrebari care nu se refereau in mod excplicit la criteriile de selectie ale partenerilor.

Solicitarea AdPlayers legata de licitatie continea urmatoarele intrebari: 1. Ce agentii au fost invitate si care sunt pasii selectiei, 2. Pentru ce servicii de marketing si comunicare este licitatia (sau daca se desfasoara pe mai multe servicii de comunicare), si 3. Cu ce agentii (strategie si creatie, servicii de media, relatii publice etc) lucreaza compania  in prezent.


PUBLICITATE: