Licitatia Cinema City, la Mediaedge:cia
Miercuri, 21 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Mediaedge:cia Romania a fost desemnata agentia care se va ocupa de comunicarea si implementarea media a clientului Cinema City Romania, in cadrul unei colaborari desfasurate la nivel local. Cinema City Romania este parte a grupului Cinema City International, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Europa Centrala si de Est.

Potrivit agentiei, Campania de media se pliaza pe nevoile de comunicare la nivel local, utilizand canale de media precum presa, radio, panotaj stradal, Internet, dar si canale neconventionale.

Mediaedge:cia Romania va oferi servicii de comunicare, cumparare, planificare si implementare media, strategii de analiza a profilului consumatorului si eficientei investitiei, strategii de interactiune tip digitala, directa si cautare, precum si strategii de cercetare si consultanta in proiecte de sponsorizare.

Debutul oficial al companiei Cinema City pe piata de publicitate are ca obiectiv principal lansarea cinematografelor Cinema City in Romania si consolidarea imaginii companiei la nivel local, pe pietele in care acestea opereaza. Lansat in unul din principalele orase din Romania, primul multiplex Cinema City a fost inaugurat la Iasi in 16 noiembrie, cel de-al doilea urmand sa isi deschida portile in  30 noiembrie inTimisoara.info[at]adplayers.ro

PUBLICITATE: