Leroy Merlin sustine Festivalul Oualor de Paste si constructia primului teatru din bani privati
PR
Joi, 04 Aprilie 2019

Suma necesara realizarii constructiei teatrului este de 1,5 milioane de euro, iar campania de strangere de fonduri debuteaza cu implicarea a 16 personalitati din sport, muzica, teatru si alte industrii creative, care vor picta cate un ou cu inaltimea de 2m., diametru de 1.65m., construit din poliester armat si fibra de sticla.  

adplayers. info

FESTIVALUL OUALOR DE PAȘTE este un eveniment caritabil dedicat proiectului „GRIVIȚA 53 – PRIMUL TEATRU CONSTRUIT IMPREUNA”, un proiect initiat de celebra scriitoare si regizoare Chris Simion – Mercurian. Licitatia va avea loc pe 17 aprilie, de la ora 19:00, la Fratelii, iar LEROY MERLIN Romania este partenerul principal al evenimentului. 

Aceasta initiativa culturala isi propune sa sustina constructia unui teatru din bani privati. Ultima initiativa de acest fel din Romania s-a materializat in urma cu peste 70 de ani, ca urmare a implicarii regretatului regizor Liviu Ciulei. 

Suma necesara realizarii constructiei teatrului este de 1,5 milioane de euro, iar campania de strangere de fonduri debuteaza cu implicarea a 16 personalitati din sport, muzica, teatru si alte industrii creative, care vor picta cate un ou cu inaltimea de 2m., diametru de 1.65m., construit din poliester armat si fibra de sticla.  Fondurile stranse din vanzari vor fi donate pentru inceperea constructiei teatrului Grivita 53. Valoarea fiecarei lucrari este de 5.000 euro. 

Productia oualor si detaliile logistice au fost sustinute integral de catre LEROY MERLIN Romania.  

„LEROY MERLIN sustine actiuni de prezervare a patrimoniului arhitectural si cultural romanesc, iar proiectul „Grivita 53” se incadreaza perfect in acest tip de demers.  Ne bucuram sa ne alaturam artistilor implicati in eveniment si sa participam la construirea primului teatru privat din Romania, dupa mai bine de 70 de ani"" a spus Frederic Lamy – CEO LEROY MERLIN Romania 

„FESTIVALUL OUALOR DE PAȘTE” este un prilej de bucurie pentru toti romanii iubitori de cultura si traditii si vom fi fericiti sa admiram impreuna frumoasele oua decorate de ce mai mari artisti ai momentului.” a mai adaugat presedintele LEROY MERLIN Romania 

Cristian Mungiu, Mihai Dobrovolschi, Iuliana Valsan, Mirela Traistaru vor picta ouale in magazinul LEROY MERLIN Sun Plaza; Alexandru Tomescu, Alexandru Gavan, Mihaela Gioana si Valeria Racila, le vor picta in magazinul LEROY MERLIN Colosseum. 

Ivan Patzaichin, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Horatiu Malaele, Vasile Murivale, Mihai Popescu, Gheorghe Fikl, Dan Perjovschi vor lucra in atelierele personale. 

Festivalul Oualor de Paste este creat si organizat de Fundatia Calea Grivitei, sutinut de LEROY MERLIN & Radio Guerrilla.

Chris Simion-Mercurian este o personalitate apreciata atat in tara cat si in strainatate, cu o cariera de peste 20 de ani in teatru, peste 30 de spectacole regizate, 10 carti publicate si este initiatoarea si presedinta celui mai important festival de teatru independent din tara – UNDERCLOUD. 

Constructia teatrului Grivita 53 a inceput in anul 2016 cand Chris a cumparat terenul din Calea Grivitei 53 cu banii obtinuti din vanzarea casei bunicii. Urmatorul pas a fost castigarea unui premiu de arhitectura la Gala Lafarge Holcim Awards – cea mai importanta competitie de arhitectura sustenabila din lume. Din cele 5003 de proiecte inscrie.  

Mai mult in PR, Conturi, 


PUBLICITATE: