Leroy Merlin lanseaza in magazine cardul de cumparaturi Oney, in 12 rate cu 0% dobanda la achizitii de peste 3.000 de lei.
Marti, 06 August 2019

 

Credit: Leroy Merlin 

Cu ajutorul cardului de cumparaturi oferit in parteneriat cu Oney, clientii LEROY MERLIN pot achizitiona produse in rate, cu dobanda 0%, pentru toate cumparaturile de peste 3.000 lei, in perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

AdPlayers 

 

Leroy Merlin lanseaza in magazine cardul de cumparaturi Oney, in 12 rate cu 0% dobanda, anunta comunicarea lantului de magazine.

 

Potrivit informarii remise AdPlayers, cu ajutorul cardului de cumparaturi oferit in parteneriat cu Oney, clientii LEROY MERLIN pot achizitiona produse in rate, cu dobanda 0%, pentru toate cumparaturile de peste 3.000 lei, in perioada 1 august – 30 septembrie 2019.

Oferta se adreseaza atat clientilor existenti care detin deja cardul Oney, cat si clientilor noi care pana la 30 septembrie vor solicita un card de cumparaturi la orice punct de finantare din cadrul LEROY MERLIN. Toate produsele din magazinele LEROY MERLIN sunt eligibile in aceasta campanie. In plus, aprobarea se ofera pe loc, iar clientii pot pleca cu produsele din magazin.

Alte avantaje ale cardului de cumparaturi, oferit de Leroy Merlin:

- 0 lei comision de emitere card

- Retragere numerar la orice bancomat cu sigla Mastercard

- Poate fi utilizat atat in toate magazinele LEROY MERLIN, cat si in alte magazine

- Ofera acces permanent la istoricul tranzactiilor.

“De obicei, clientii vin in magazinele noastre cu un plan de renovare si un buget estimat. Acestia opteaza fie pentru un proiect mai mic, fie doresc sa isi renoveze intreaga locuinta. Prin serviciul de finantare pe care il oferim in parteneriat cu Oney, incurajam realizarea tuturor proiectelor romanilor si ii asiguram ca la LEROY MERLIN gasesc intotdeauna solutii.” spune Frederic Lamy, Director General LEROY MERLIN Romania.

“Scopul nostru este sa simplificam viata clientilor nostri, sa le punem la dispozitie cele mai bune solutii, iar faptul ca acestia pot obtine direct din magazinele LEROY MERLIN finantare cu dobanda 0% si posibilitatea de a plati in 12 rate fixe, reprezinta atat o gestionare eficienta a timpului, cat si un impact redus asupra bugetului clientilor.” a adaugat Jean Michel Goncalves, Director General Oney Romania.

Spre exemplu, pentru o tranzactie in rate fixe din Linia de Credit cu card de credit atasat in valoare de 3.000 de lei efectuata la data aprobarii Liniei de Credit si rambursata in 12 luni, rata lunara fixa este de 255 lei, dobanda fixa aplicata la sold este 0%, DAE, 3,18% si valoare totala platibila 3.060 lei, comision de administrare card: 5 lei/luna.

Promotia este disponibila pentru cumparaturi in valoare de min. 3.000 de lei. Oney Finances SRL intermediaza credite oferite de BNP Paribas Personal Finance SA Paris Sucursala Bucuresti. Detalii la consultantii de credit din magazine. Oferta valabila pana la 30.09.2019. 

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 700 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud si aproape 88.000 de colaboratori.

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

Mai mult in Conturi


PUBLICITATE: