Leroy Merlin a premiat cu 2.500 de euro trei proiecte care au participat la Outfit Design Competition, dintr-un total de 95 inscrise
Marti, 11 Decembrie 2018


Premiul I, Outfit Design Competition
Credit: Leroy Merlin 

Leroy Merlin a premiat trei proiecte din 95 inscrise in Outfit Design Competition, anunta  reprezentantii de relatii publice de la Galeriu and Partners. In competitie creativii au inscris 95 de propuneri pentru noua uniforma a consultantilor de vanzari. Fiecare dintre ei a incercat propria abordare a briefului care a fost construit tinand cont de estetica si functionalitate (adaugiri de buzunare, piese detasabile, piese extra, broderii, cusaturi, pictura manuala etc).

Conform organizatorilor, nevoile au pornit de la faptul ca designul demodat si culorile monotone ale uniformelor actuale nu mai sunt pe placul consultantilor de vanzari. In plus, munca echipelor de vanzari implica efort indoor si outdoor si utilizarea permanenta a unui set de instrumente.

Toate propunerile a trecut ptin filtrul publicului responsabil de o proportie de 30% din nota finala a fiecarei inscrieri; iar in perioada 3-9 decembrie, juriul profesionist a notat inscrierile, evaluarea lui avand o pondere de 70%.


Dupa notele acordate de reprezentantii HR & Marketing Leroy Merlin  - Mihaela Voinea, Responsabil Resurse Umane Regional, Regiunea Est; Irina Doiciu, Manager Employer Branding & Comunicare; Alina Tihohod, Brand Manager; Alexandra Balau, Responsabil Resurse Umane Magazin Suceava; Maria Suciu, Responsabil Resutse Umane Magazin Targu Mures; Denisa Bangau, Responsabil Resurse Umane Magazin Bacau; Andra Pascu, Responsabil Resurse Umane Colosseum; Ana Curelea, Responsabil Resurse Umane Ploiesti - a venit randul boardului companiei de a se pronunta - Frederic Lamy, CEO; Luca Bianchi, HR Director; Fabrice Gatien, Director Regional, Regiunea Est. Juriul a fost completat de cativa special guests: Mirela Bucovicean (Molecule-F); Rares Mateescu (Cufir) si Miruna Spataru (IQads).

In urma caluculelor, s-au desemnat cele mai promitatoare 3 designuri, noua uniforma a conusltantilor de vanzari Leroy Merlin urmand sa fie dezvoltata si ajustata in consecinta:

„Le multumim tuturor creativilor pentru inspiratie si ii felicitam pentru creativitate! Modelul care se va vedea in magazinele Leroy Merlin va fi unul care sa imbine designul modern, functionalitatea si usurinta implementarii.”, a declarat Mihaela Voinea, Responsabil Resurse Umane Regional, Regiunea Est. 


Propunerile castigatoare sunt:

-             Premiul I (1.200 euro) – Run, Forest, Run de Valentina Ratiu

-             Premiul al II-lea (800 euro) – Fir cu fir de Andrei Popa

-             Premiul al III-lea (500 euro) – Search for the smile de Dajbog Nicoleta

LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati in bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit, cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial si primul din Europa. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. In prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii de stilul: “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Mai mult in Concurs, Design,


PUBLICITATE: