"Leasing ca afara". Perfect Leasing interactiv cu Infinit Solutions
Marti, 15 Februarie 2011


 (AdPlayers, Iulian Toma )

Lansat pe piata de cateva zile, agentia interactiva Infinit Solutionsa dezvoltat proiectul Perfect – Leasing (perfect-leasing.ro) pentru Porsche Finance Group Romania. Contactat de catre AdPlayers, Alex Cernatescu, managerul agentiei interactive Infinit Solutions, nu a dezvaluit bugetul proiectului. Potrivit estimarilor AdPlayers, dezvoltarea platformei online de leasing a avut un buget cuprins intre 10.000 si 15.000 EUR.

„Este un produs ca afara”, a afirmat pentru AdPlayers Alex Cernatescu. „Am mai lucrat si pentru alte produse cu grupul Porsche, insa cand am primit brieful Perfect – Leasing, am zis ca trebuie neaparat sa dezvoltam noi acest proiect interactiv. Fiind un produs financiar inovativ pe piata, odata inteles, este foarte usor de vandut. Dealtfel intelegerea produsului de catre utilizatorii platformei online si experienta consumatorului au fost challenge-ul nostru profesional”.

Potrivit reprezentantilor Infinit Solutions, agentia a primit brieful la sfarsitul lunii decembrie, inaintea vacantei de sarbatori. In proiect au fost implicati o echipa de 5-6 oameni, incepand de la servicii de strategie pana la imbunatatirea experientei utilizatorului cu platforma online.

„Din cate stim, in prezent este primul produs de acest gen de pe piata de leasing din Romania unde, la final de contract, ai mai multe alternative, cum ar fi: poti sa achizitionezie o masina noua, poti sa prelungesti contractul de leasing refinantand valoarea reziduala, sau poti sa achiti integral valoarea reziduala si sa pastrezi masina", precizeaza Cernatescu.

Platforma online pune la dispozitia clientilor o aplicatie interactiva in baza careia fiecare utilizator poate solicita o oferta personalizata, in functie de ratele si avansul pe care este dispus sa le plateasca. Din partea Porsche Finance Group Romania proiectul a fost coordonat de Laura Dinculescu -  Marketing Manager, Porsche Finance Group Romania.

Lansata in 2007, si cu o c ifra de afaceri de 1,5 milioane EUR pe 2009, in portofoliul agentiei interactive Infinit Solutions se afla clienti precum Rompetrol, Honda Trading Romania, X-Trade Brokers, Generali, Rin Group, Adama, Fashion House, Fundatia Dinu Patriciu si altii.

Mai mult in Interactive


PUBLICITATE: