Lansarea cinematografelor digitale The Light, la Re:ply
Luni, 16 Iunie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Agentia de comunicare Re:ply a organizat evenimentele de lansare pentru cinematografele The Light, apartinand companiei britanice cu acelasi nume.
Inaugurarile fac parte din campania de lansare in Romania a primelor cinematografe concepute pentru digital din Europa. Cele doua cinematografe vor fi gazduite in aceasta toamna in Liberty Center (Bucuresti) si Tiago Mall (Oradea).

Agentia Re:ply a organizat In ultimele 2 saptamani, consecutiv, evenimentele din Bucuresti si din Oradea, unde compania The Light a anuntat aceste proiecte, pregatind publicul, presa si potentialii parteneri de afaceri pentru lansarile din toamna.

Potrivit reprezentantilor agentiei, Re:ply a asigurat un pachet complet de servicii, de la elaborarea conceptului la implementare: crearea pachetului de comunicare, decorurile spatiului si media relations.

Invitatul special al conferintei a fost regizorul Cristi Puiu, care si-a reafirmat sprijinul privind deschiderea unor sali de cinema profesionist echipate in Romania, precum si in crearea unor spatii in care vizionarea filmelor sa fie o experienta placuta.

Coordonatorul celor doua actiuni a fost Linda Willy, Chief Operating Officer Re:ply, asistata de Iulian Puiu - Art Director, Vlad Ionita si Diana Capatina - copywriteri, Alexandru Busuioceanu - fotograf, Florin Rusu - Graphic Designer si Ioana Chicet - editor.
Din partea clientului au fost implicati John Sullivan si Keith Pullinger - fondatori The Light si Julia Brown - consilier marketing.

 


PUBLICITATE: