Landul Austria Inferioara sprijina finantari nerambursabile pentru Romania de pana la 15 Mil. EUR pe proiect
Marti, 21 Iulie 2009


FOTO: Vizita in Austria Inferioara pentru un proiect de mediu, prin Agentia Economica Guvernamentala a Landului Austria Inferioara in Romania

 (AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Landul Austria Inferioara sprijina proiecte de mediu pentru institutii din Romania. Daniel Marcu, Director General Ecoplus International, reprezentantul Agentiei Economice Guvernamentale a Landului Austria Inferioara in Romania, care sprijina proiectele de finantare inca de anul trecut, a afirmat pentru AdPlayers ca valoarea finantarilor poate fi de pana la 15 Mil. EUR.

„Noi ca agentie economica nu avem si functia de consultant, insa in prezent lucram pentru un proiect cu o asociere de patru primarii pentru ca acestea sa acceseze o finantare de aproximativ 10 Milioane EUR”, a adaugat pentru AdPlayers, Daniel Marcu (foto).

Pe langa vizitele la firmele din Austria Inferioara Ecoplus International organizeaza si discutii cu firme din domeniul reabilitarilor energetice, a solurilor poluate si  din domenuil statiilor de epurare si sprijina initiativele de accesare a finantarilor nerambursabile, care se pot ridica si pana la 98% din valoarea proiectelor de mediu, fondurile generand atat venituri suplimentare la bugetul local, cat si noi locuri de munca.

Detalii privind tipul finantarilor, pe site-ul Agentiei Economice Guvernamentale a Landului Austria Inferioara in Romania.

 

 

 

 

 


PUBLICITATE: