LaFesta isi deschide mintea la tineri si cota de piata cu 150-200.000 EUR.
Miercuri, 10 Aprilie 2013
( adplayers, Iulian Toma ) Sub sloganul "Deschide-ti mintea cu LaFesta 3 in 1", noile sortimente de bauturi instant LaFesta au fost lansate printr-o campanie nationala de TV, OOH & Social Media care se desfasoara pana pe 10 mai 2013.

Autorii campaniei au declarat pentru adplayers ca, pe langa awarness, printre obiectivele campaniei La Festa 3 in 1 se numara intinerirea brandului La Festa si cresterea cotei de piata.

Comunicarea este semnata de grupul Centrade Saatchi & Saatchi – Saatchi & Saatchi (creatie si strategie) si Zenith Media (servicii de media). De comunicare se ocupa Saatchi & Saatchi PR.
Oficialii agentiei nu au dezvaluit bugetul de comunicare. Potrivit unor surse adplayers din piata de media, contul ar putea fi cuprins intre 150.000 si 200.000 de euro. 

Potrivit agentiei, campania este destinata celor care sunt dispusi sa-si deschida mintea catre nou, prin explorarea noilor posibilitati, iar LaFesta isi propune sa apropie persoanele in „Reteaua Mintilor Deschise” lansand astfel invitatia catre distractie si voie buna.

Dezvoltata inclusiv pe pagina de Facebook, o aplicatie a campaniei ofera utilizatorilor acces in "Reteaua Mintilor Deschise" si posibilitatea de a-si crea un avatar ales din galeria de imagini si mesaje presetate. Pentru a castiga puncte, participantul isi poate invita prietenii in aplicatie si poate sa posteze in fiecare zi cate o idee pe care mai apoi sa o trimita si prietenilor. Cei care acumuleaza cele mai multe puncte vor primi drept premiu bilete la cinema pentru ei si gasca de prieteni ce au intrat in „Reteaua Mintilor deschise.”

Echipa Saatchi & Saatchi care a contribuit la dezvoltarea campaniei: Gabriela Nanu - Group Account Director, Olga Ionescu - Senior Account Manager, Mihai Cazacu - Senior Account Executive, Johan Ohlson - Executive Creative Director, Laura Iane - Creative Group Head, Ionica Dogaru - Art Director, Alexandru Manciu - Copywriter, Veronica Oancea - Digital Account Director, Sorin Sega - Junior Account Executive, Anamaria Dutu - Digital Copywriter, Cristi Hancu - Webdesigner, Adrian Darabaneanu - Junior Webdesigner, Mihaela Racescu - AV Production Manager.


PUBLICITATE: