La inceput de 2020, Editura NICULESCU KIDS aduce titluri dedicate tinerei generatii
Vineri, 10 Ianuarie 2020
 

Credit. Editura NICULESCU KIDS

Constienta de importanta educatiei copilului in cadrul familiei, Editura NICULESCU a creat colectia KIDS care reprezinta un excelent suport informativ pentru parinti si copii. 

AdPlayers. Info

Din 2017, de la repozitionarea Editurii NICULESCU pe piata de carte din Romania, editura si-a extins constant portofoliul de titluri destinate educarii informale a copiilor. Constienta de importanta educatiei copilului in cadrul familiei, Editura NICULESCU a creat colectia KIDS care reprezinta un excelent suport informativ pentru parinti si copii. 

„In aceasta era a digitalizarii, cartea ramane o piatra de temelie in educarea tinerei generatii, iar filtrul editorial prin care trece fiecare text ce vede lumina tiparului reprezinta o garantie a acuratetii informatiei, lucru pe care cu greu il poate oferi informatia digitalizata, ale carei surse generatoare nu sunt cunoscute. Noi suntem mereu preocupati sa venim in intampinarea nevoii de informare a cititorilor, cu carti de cea mai buna calitate, atent analizate din punct de vedere al continutului si care sa poarte semnatura unei autoritati in domeniul abordat.” – sustine Andrei Niculescu, Director General al Editurii NICULESCU

Urmand trendul actual de abordare a educatiei STEM (Science, Technology, Engineering, Maths) cartile pentru copii sunt scrise in asa fel incat acestia sa poata descoperi stiinta din viata de zi cu zi, sa invate sa joace Șah sau sa dezlege mistere neelucidate inca. Limbajul in care sunt redactate povestile clasice sau avangardiste, din domeniul stiintelor umaniste sau exacte, este optim adaptat nivelului de intelegere al copilului aflat in diferite etape ale dezvoltarii. Cartile sunt concepute pe categorii de varsta, marcate in acest sens pe coperta.

„M-am alaturat de curand editurii NICULESCU si am descoperit lumea magica a cartilor dintr-o noua perspectiva. Pana sa ajunga in mainile cititorului, o carte se slefuieste strat cu strat, autorul propune textul, redactorul ii da o forma coerenta si verifica autenticitatea informatiilor, tehnoredactorul propune continutul vizual. Alaturi de ei se afla o intreaga echipa de profesionisti pentru a se asigura de cea mai buna prezentare a cartii din punct de vedere al continutului si al imaginii. Oferta noastra cuprinde carti de povesti, experimente sau jocuri si activitati, menite sa incurajeze copiii sa cerceteze, sa descopere lumea, manati de propria curiozitate. In acelasi timp, informatia este un suport adecvat pentru parinti, care ii pot astfel sprijini pe copii in aceasta incursiune. Sa nu uitam ca educatia se face prin modelare, exemplu personal si prin joc.” - a declarat Alina Costache, PR Editura NICULESCU

Brandul NICULESCU KIDS s-a nascut din pasiunea pentru educatie a fondatorilor editurii, dl prof. univ. dr. Cristian Niculescu si ulterior, odata cu preluarea companiei in 2016, ca Director General, conf. univ. dr. Andrei Niculescu.

Editura NICULESCU, infiintata in anul 1993, are o oferta extrem de variata de titluri din domenii editoriale precum: limbi straine (cursuri pentru incepatori si avansati, ghiduri de conversatie, gramatici, cursuri intensive, cursuri pentru copii si adulti), dictionare monolingve si bilingve (generale, uzuale, scolare, de buzunar, tehnice, economice, de afaceri), auxiliare scolare (culegeri de probleme, teste, breviare, memoratoare etc. pentru limba si literatura romana, matematica, informatica), manuale scolare, harti turistice si rutiere, atlase, ghiduri de calatorie, carti de informare (actualitate, cultura generala, autocunoastere), utilitare (dezvoltare personala, sanatate, profesie), beletristica, enciclopedii, carti pentru copii si lucrari de specialitate.

Din luna iunie 2009, Editura NICULESCU este partener si distribuitor OXFORD UNIVERSITY PRESS (ENGLISH LANGUAGE TEACHING) in Romania, ceea ce face ca o oferta completa de titluri pentru invatarea si predarea limbii engleze (manuale, dictionare, gramatici etc.) sa fie accesibila publicului larg, manuale pentru toate nivelurile de studiu, de la nivel prescolar si pana la nivel academic, pentru cadre didactice sau specialisti, in vederea sustinerii examenelor Cambridge sau de interes general.

Mai mult in Educatie, Carte


PUBLICITATE: