La 6 luni, Wunderman/ Partnership lucreaza cu Brown-Forman, Danone, Elmec, Philip Morris, Procter&Gamble, LG, Tabu
Joi, 12 Iunie 2008

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

La sase luni de la intrarea pe piata din Romania, noua echipa Wunderman gestionaza un portofoliu de clienti printre care se numara  Brown-Forman, Danone, Elmec, Philip Morris, Procter&Gamble, LG, Tabu, anunta o informare a diviziei de event marketing de la  Y&R Brands.

 

Cordonata de Ileana Pescariu, Managing Partner, si Joaquin Bonilla, Executive Creative Director, divizia Wunderman a grupului Y&R Brands este activa in Romania incepand cu 1 decembrie 2007 si este specializata in servicii de event marketing, consumer promotion, trade marketing, merchandising/ POSM, direct marketing, PR, interactive & new media, digital thinking.

 

„In acest prim an de existenta, ne propunem sa crestem awareness-ul Wunderman pe piata din Romania, sa o convingem de calitatea serviciilor oferite si sa derulam alaturi de clientii nostri primele proiecte de comunicare digitala”, afirma Ileana Pescariu, Managing Partner Wunderman/ Partnership.

 

„Expertiza Wunderman este intr-adevar foarte vasta, iar proiectele pe care le-am vazut implementate in ultimele luni de catre aceasta echipa pentru clientii nostri sunt intr-adevar iesite din comun”, a declarat Wojtek Jablonski, Managing Director Y&R.

 

/ PROFILE

Grupul Y&R ofera in Romania servicii specializate in strategie si management de brand, packaging & design, media planning & buying pentru un portofoliu ce reuneste clienti din zona de FMCG, industria farmaceutica, aparatura electronica, automobile, echipamente office, domeniul bancar, real estate, industrial, media si social.

 

Printre clientii grupului se numara Accenture, BCR, Colgate - Palmolive, Danone, Hyundai Auto Romania, LG Electronics, Premium Auto, ProMark Imobiliare, Salvati Copiii, Terapia-Rambaxy, Unicef si Xerox.


PUBLICITATE: