LONCOLOR o sustine pe ROXEN la Eurovision Song Contest 2021
Vineri, 14 Mai 2021


Credit. LONCOLOR 

„Suntem onorati sa o sutinem pe ROXEN in drumul sau catre una dintre cele mai iubite competitii muzicale. Anul trecut, ROXEN a devenit brand ambassador-ul gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, iar culoarea de par pe care o poarta este 4.22 – Violet Intens, o nuanta vibranta pentru un plus de incredere in sine a spus Marius Nita, director de marketing si vanzari LONCOLOR

AdPlayers. info

LONCOLOR ii ureaza succes lui ROXEN la Eurovision! Artista, brand ambassador-ul gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, reprezinta Romania in competitia Eurovision Song Contest 2021, care va avea loc la Rotterdam in perioada 18 - 22 mai. Concursul va fi difuzat in direct la Televiziunea Nationala. ROXEN va urca prima oara pe scena Eurovision din Olanda in semifinala din data de 18 mai.

„Suntem onorati sa o sutinem pe ROXEN in drumul sau catre una dintre cele mai iubite competitii muzicale. Anul trecut, ROXEN a devenit brand ambassador-ul gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, iar culoarea de par pe care o poarta este 4.22 – Violet Intens, o nuanta vibranta pentru un plus de incredere in sine. Atat ROXEN, cat si LONCOLOR se bucura de aprecierea romanilor, intrucat ROXEN se afla in top trei cei mai difuzati artisti la radio, iar LONCOLOR este lider de piata in vanzari , asadar speram ca in aceasta competitie sa existe un transfer de incredre din partea clientilor nostri pentru sutinerea lui ROXEN la Eurovison.” spune Marius Nita, director de marketing si vanzari LONCOLOR. 

Potrivit companiei producatoare, gama de vopsea de par LONCOLOR EXPERT HEMPsyle se remarca prin faptul ca are in compozitie extracte hidrolizate din seminte de canepa si proteine din orez – un mix care actioneaza ca inlocuitor pentru cheratina animala, imbunatatind rezistenta parului si oferindu-i o elasticitate remarcabila. Alaturi de acestea, uleiul de jojoba contine Omega-6 si Omega-9, acizi grasi nesaturati care produc un efect antioxidant si protejeaza scalpul de radicalii liberi. In plus, uleiul de jojoba are efect emolient si nutritiv, fiind similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman.

In plus, gama LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, destinata colorarii permanente a parului - cu extracte de seminte de canepa (Cannabis Sativa), proteine din orez si ulei de jojoba - lansata de brandul romanesc LONCOLOR, a primit titlul Votat Produsul Anului 2020, la categoria vopsea pentru par.

Mai mult in Ambasadori de Brand,


PUBLICITATE: