LEROY MERLIN sarbatoreste vara alaturi de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Bucuresti
Marti, 17 Iulie 2018
 

Credit: LEROY MERLIN / PR

Perfecte pentru activitati in aer liber, zilele de vara sunt folosite de retailer-ul LEROY MERLIN, care le-a pregatit copiilor institutionalizati un cadou special: un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune. 

adplayers. info

LEROY MERLIN sarbatoreste vara alaturi de copiii de la centrul de plasament Pinocchio din Bucuresti, anunta reprezentare de comunicare ai companiei. Lantul de magazine le-a pregatit copiilor institutionalizati un cadou special: un foisor de gradina decorat cu flori in ghivece si echipat complet cu masa si scaune.  Foisorul a fost bricolat cu materiale disponibile in aceasta vara in toate magazinele LEROY MERLIN.

Potrivit reprezentantilor de relatii publice, surpriza pentru centrul de plasament Pinocchio a venit ca o urmare fireasca a culturii organizationale LEROY MERLIN si a angajamentului de sustinere a comunitatii, iar aceasta actiune este cuprinsa in planul activitatilor de CSR LEROY MERLIN Romania.

Generozitatea, respectul, initiativa si implicarea in societate stau la baza valorilor la care compania adera. Misiunea LEROY MERLIN este aceea de a ajuta fiecare persoana sa isi proiecteze un vis despre caminul pe care si-l doreste si apoi sa il transforme in realitate cu ajutorul unor produse si servicii care sa raspunda necesitatilor fiecareia.

Cu o istorie de peste 90 de ani la nivel mondial, lantul de magazine LEROY MERLIN este unul dintre cei mai mari retaileri specializati pe bricolaj, constructii, decoratiuni si gradinarit. Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud.

In prezent, in Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Mai mult in CSR, Responsabilitate Sociala, Retail,


PUBLICITATE: