LEROY MERLIN demareaza campania de reutilizare a brazilor de Craciun
Marti, 26 Noiembrie 2019

,,Alaturi de aceasta initiativa, LEROY MERLIN sustine protejarea industriei lemnului din Romania prin actiuni de impadurire care au devenit o traditie pentru noi.” – a declarat Frederic Lamy, CEO LEROY MERLIN Romania. 

AdPlayers. info

LEROY MERLIN demareaza la nivel national campania de reutilizare a brazilor naturali de Craciun achizitionati din reteaua proprie de magazine, anunta reprezentantii lantului de magazine. in cadrul campaniei, romanii sunt incurajati sa returneze brazii uscati pentru a fi transformati in combustibili ecologici si ingrasamant natural. 

Potrivit reprezentantilor companiei, retailerul francez este singurul jucator din piata de bricolaj care deruleaza o campanie de responsabilizare sociala prin care sustine reutilizarea brazilor. Dupa perioada sarbatorilor de iarna, romanii sunt incurajati sa nu arunce bradul uscat, ci sa-l duca in magazin. Pentru fiecare brad returnat, clientii sunt rasplatiti cu un voucher de cumparaturi in valoare de 25 lei. 

„Aceasta campanie face parte din seria actiunilor de dezvoltare durabila derulate de catre companiile care fac parte din grupul ADEO, sub sloganul „-20% impact CO2 pana in 2025”. Ne dorim sa contribuim la scaderea numarului de brazi aruncati atunci cand devin inutili si sa educam clientii cu privire la utilizarea lemnului in maniera responsabila. Alaturi de aceasta initiativa, LEROY MERLIN sustine protejarea industriei lemnului din Romania prin actiuni de impadurire care au devenit o traditie pentru noi.” – a declarat Frederic Lamy, CEO LEROY MERLIN Romania. 

In luna ianuarie 2019, aproximativ 50.000 de clienti au participat la actiunea de reutilizare a brazilor. Prin intermediul centrelor specializate, au fost maruntiti si transformati in peleti (combustibili ecologici) si compost (ingrasamant pentru gradini sau terenuri agricole), ca o alternativa la combustibilii conventionali. Toti brazii comercializati de catre retailerul francez provin din pepiniere autorizate. 

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine 800 de magazine in 15 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud. Peste 115.000 de colegi fac parte din familia LEROY MERLIN.. 

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea. 


PUBLICITATE: