Kondiment lucreaza pentru PNL, dar si pentru Mazare (PSD)
Marti, 04 Noiembrie 2008




(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

PD-L, PSD si PNL sunt primii trei jucatori in comunicarea de marketing politic pe Internet din acest an, potrivit unor surse din piata de media de profil.

Contul de comunicare online PD-L este administrat de Webstyler. Contactat de catre AdPlayers, Bogdan Nitu, Managing Director al companiei a confirmat ca agentia pe care o conduce se ocupa de proiectele de comunicare Interactiva PD-L. 


Daca in cazul Webstyler, culorile sunt portocalii- albastre, Kondiment este ceva mai permisiva si lucreaza in prezent sub trei culori: galben - albastru dar si rosu. Agentia de publicitate pe Internet se ocupa de contul de comunicare politica interactiva pentru PNL, insa lucreaza si pentru Radu Mazare (PSD). 

Lucian Despoiu, Managing Partner al companiei, a recunoscut pentru AdPlayers ca se ocupa de de contul de comunicare pe Internet PNL, dar nu a facut un secret din faptul ca unul dintre site-urile semnate de agentia pe care o conduce este dezvoltat pentru Radu Mazare, unul dintre liderii de frunte ai PSD.
 

Intrebat cum comenteaza informatiile potrivit carora, pe langa PNL,  echipa de la Kondiment s-ar ocupa in aceasta toamna inclusiv de negocierile de planificare si cumparare de media ale PSD, Despoiu a negat categoric afirmand ca o alta agentie s-ar ocupa de contul de media al partidului pe care il reprezinta Radu Mazare. Mai multe surse din piata de media au confirmat insa pentru AdPlayers ca aceeasi echipa de media online ar purta deopotriva negocieri pentru spatiul de publicitate online atat in numele PNL, cat si pentru PSD.


PUBLICITATE: