Katjes lanseaza bomboane cu lingura
Miercuri, 04 Iulie 2007

(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

Spoon Media lucreaza pentru bomboanelor gumate Katjes. Campania este deja prezenta pe ecranele TV din Romania. Spoon (lingura, eng, n.r.) Media a dezvoltat strategia media de lansare a produsului.

Claudia Chirilescu, sefa agentiei de media, a declarat pentru AdPlayers.ro ca licitatia s-a desfasurat in februarie, rezultatul s-a dat in luna mai, Spoon urmand sa lucreze pentru clientul din Germania cel putin pentru anul in curs.

„Noi am facut strategia. Am recomandat clientului un anumit numar de GRP- uri pe saptamana, ne-am ocupat de strategie, planificare si cumparare de media”, a afirmat pentru AdPlayers.ro, Claudia Chirilescu. “Este vorba de un cont de aproximativ 500.000 EUR Rate Card”, potrivit unor surse din piata - sub 100.000 EUR in valoare neta.

Campania media se desfasoara pe toata perioada verii, incepand din luna iunie si pana in luna august, avand ca suport media de sustinere televiziunea si urmareste sa convinga femeile tinere ca bomboanele Katjes sunt alegerea perfecta daca acestea doresc un desert delicios, cu putine calori, fara coloranti artificiali si fara grasimi.

Statiile TV selectate pentru distributia mesajului sunt reprezentate de televiziuni muzicale si televiziuni cu audienta preponderent feminina. Oficialii Spoon au afirmat pentru AdPlayers.ro ca spotul TV este realizat in Germania si adaptat in Romania de casa de productie Factor.

Potrivit agetiei, campania o are drept ambasadoare a brandului pe Heidi Klum intr-o ipostaza extrem de senzuala. Katjes este o marca de traditie care a fost infiintata in anul 1910, iar numele inseamna “pisicuta” in daneza, pisica fiind si simbolul acestui brand.

Echipa Spoon Media implicata in aceasta campanie este reprezentata de Ionela Aprodu si Gabriel Bisti.

AdPlayersFile Spoon Media

Spoon Media este o agentie de media locala, independenta, care activeaza incepand din 2003 oferind servicii complete de media clientilor sai. Printre clientii agentiei de media se numara, alaturi de Katjes, bauMax, IPSO, Kaufland, GMP, Gavrila si Asociatii, Headvertising, HNC, Totem, Premium PR, Tactic Communication, Luna Promotion, Jetix, Media Galaxy.

AdFile

Advertiser: Katjes

Agentie media: Spoon Media

Media Planner: Ionela Aprodu

PUBLICITATE: