Köber: branding - Grapefruit, advertising - CAP
Marti, 01 Aprilie 2008



(AdPlayers.ro, Irina Toma)

 

Grapefruit a finalizat recent procesul de branding pentru noua vopsea Zertifikat de la Köber. Potrivit agentiei, procesul a cuprins atat analiza si strategia de brand cat si crearea unei noi identitati de brand, verbale si vizuale.

 

Grapefruit a efectuat analiza segmentului de piata vizat si a recomandat crearea unui brand premium, care sa garanteze calitatea superioara a produsului. agentia a creat ulterior numele de brand Zertifikat precum si designul ambalajului, proiectul derulandu-se pe parcursul a trei luni.

 

Campania de advertising pentru lansarea Zertifikat in martie 2008 a fost semnata de CAP. Spoturile, un teaser si 2 executii, filmate cu MME si Radu Jude nu sunt cu actori, ci cu zugravi. Cu oameni, spune agentia, care-si dau cu parerea intr-un stil „caterincos” despre Zertifikat.

 

/ PROFILE

Grapefruit este o agentie romaneasca de branding, cu birouri in Iasi si Bucuresti. Portofoliul Grapefruit include nume printre care se numara Antibiotice, Pfizer, Dacia, Vodafone, Banca Transilvania, OTP Bank, British Council si Realitatea-Catavencu.

 

Infiintata in 2001, CAP este o agentie independenta care a lucrat de-a lungul timpului pentru nume de marci si clienti precum Murfatlar, Unirea, Zaraza, Fulga, Dufa, Banca Transilvania, Bucegi, FHM, ING Bank, Delaco, Dobrogea si Betty Ice.

 



/ WORK
Produs: Zertifikat

Advertiser: Kober

Agentie: CAP

 

marketing Kober: Stefan Barna

copywriter: raluca feher

art director: arnold estefan

client service: cristina purcarea

casa de productie: MME

regizor: radu jude

DOP: andrei butica

 


PUBLICITATE: