Jucator nou pe piata suplimentelor. Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar.
Luni, 10 Aprilie 2017

adplayers. info Jucator nou pe piata suplimentelor. Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar, anunta responsabilii de relatii publice ai producatorului. Potrivit comunicarii, suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar are o formula speciala care ofera corpului cantitatea necesara de magneziu si vitamina B6, fiind un aliat de incredere in lupta cu stresul si oboseala.

Magneziul contribuie la reglarea simptomelor asociate stresului, conduce la producerea constanta a energiei in corp si ajuta la reducerea oboselii. Vitamina B6 ajuta la corectarea echilibrului electrolitic in corp, asigurand energia corespunzatoare.

Suplimentul alimentar Magneziu cu vitamina B6 de la Solgar este de asemenea important pentru reglarea contractiei musculare prin reducerea crampelor, contribuind la functionarea adecvata a tuturor muschilor. Un alt beneficiu al suplimentului alimentar este ca ajuta la reducerea simptomelor premenstruale cum ar fi durerea de cap, de spate, crampe, devenind astfel un supliment important pentru corpul feminin.

Conform oficialilor de relatii publice ai producatorului, Solgar se numara printre liderii mondiali ai industriei suplimentelor alimentare si ofera o gama larga de produse din ingrediente naturale, fara conservanti, coloranti sau arome artificiale.

Mai mult in PR, Lansari, 


PUBLICITATE: