Jucator de 10 mln. EUR de produse in constructii. MAPEI vrea o crestere procentuala cu doua cifre.
Luni, 11 Iulie 2016
Jucator de 10 mln. eur in adezivi si produse chimice in constructii. MAPEI Romania vrea o crestere procentuala cu doua cifre.

adplayers. Iulian Toma

Lider in productia de adezivi si produse chimice pentru constructii, MAPEI Romania vizeaza o crestere a vanzarilor companiei de doua cifre procentuale in 2016, peste cresterea pietei, potrivit estimarilor companiei remise adplayers.

Grupul Mapei este unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de adezivi si produse chimice pentru constructii, cu peste 20.000 de tone de produse livrate zilnic.

Bazele filialei romanesti au fost puse in 2006 prin infiintarea MAPEI Romania, ca parte din strategia de internationalizare a grupului. Portofoliul MAPEI Romania cuprinde peste 300 produse si inregistreaza o cifra de afaceri de peste 10 milioane Euro pe an.

“Statistica anilor trecuti arata un trend de revenire a pietei constructiilor, 2015 insumand fata de 2014 o crestere a lucrarilor de constructii cu 8,1% ca valoare.“ este de parere Florin Ciobanu, Director General MAPEI Romania.

In 2016, MAPEI abordeaza strategic trei categorii de public tinta: beneficiarii lucrarilor, arhitectii si meseriasii. “In Romania, pana in momentul de fata am activat cu precadere pe piata proiectelor mici, inclusiv segmentul DIY. Strategia actuala, insa, vizeaza orientarea noastra si catre piata proiectelor mari, a constructiilor de infrastructura, dar si a cladirilor civile si industriale” adauga Silviu Minciu, Director Marketing, MAPEI Romania.

Infiintat in 1937 in Milano-Italia, grupul cuprinde astazi 68 de fabrici in 32 tari din intreaga lume si 8.500 de angajati. Compania inregistreaza o cifra de afaceri de 2.5 mld. Euro si investeste anual 5% din venituri in cele 18 Centre de Cercetare-Dezvoltare, in care lucreaza 900 de angajati.

Mai mult in Conturi, Licitatii


PUBLICITATE: