JollyCatering.ro - website nedorit pentru 200 EUR
Miercuri, 02 Iulie 2008



(AdPlayers.ro, Iulian Toma)

 

Jolly catering.ro experimenteaza o noua imagine grafica pentru numai 200 EUR. „Promotia” reprezinta cel mai probabil o neintelegere de plata intre proprietarul domeniului si persoana care a primit drepturile de administrare ale site-ului.

 

Acesta din urma a afisat pe pagina „clientului” un mesaj cel putin licentios, dar din pacate tot mai adesea intalnit pe multe canalele de televiziune: „Satul de idiotenie. Asa se intampla cand firmele mari se ca*a pe ele pentru 200 EUR. Proprietarul site-ului stie unde ma gaseste.”

 

Rugat sa comenteze situatia domeniului, A.L., seful unei companii interactive spune ca intre cele doua parti este foarte posibil sa existe un conflict legat de plata unor servicii: „Este vorba de 200 EUR. Va dati seama ca vorbim de un freelancer si o firma care a preferat sa nu plateasca aceasta suma derizorie pentru imaginea unei companii, dar chiar si acest lucru nu justifica un astfel de mesaj”.

 

„Eventual opresc difuzarea sitului, cu pagina standard de Cont suspendat”, adauga A.L., intrebat totusi ce se intampla in situatia unor astfel de diferende intre client si dezvoltator sau cel care gazduieste domeniul.

 

Desi trecut si el prin situatii de acest gen, inclusiv cu oameni cu bani si de lume buna, dezvoltatorul de proiecte pe internet spune ca a avut si situatii in care clientii, atunci cand trebuie sa plateasca serviciile interactive, chiar daca valoarea acestora este foarte mica, gasesc tot felul de subterfugii ca sa diminueze factura: 

„Am si eu acum un client cu site-ul gata. Dupa ce a aprobat bugetul, acum spune ca nu prea poate sa plateasca tot, ca nu ii place chiar asa tare.. (zambeste)
. Si ma intreaba acum daca nu merge sa plateasca la jumatate...”, adauga A.L.

 

Omul de Internet spune ca desi nu stie ce sa-i faca unui astfel de client, tot nu i-ar da website-ul jos pentru o pagina care sa afecteze imaginea companiei. De aici vine si cu un „sfat”: „Daca intentionezi sa nu platesti, alege o firma mai serioasa care nu-ti taie website-ul”

Pana la ora (sau ziua)  remedierii diferendului intre cele doua parti, "proaspata" pagina de internet poate fi accesata la adresa www.jollycatering.ro 

Actualizare: 22:00: 
La cateva ore dupa publicarea materialului in AdPlayers, nu stim daca proprietarul domeniului si administratorul site-ului s-au "inteles", insa cel din urma a publicat un mesaj mai "indulgent":
"Ne cerem scuze, site-ul este momentan indisponibil"




PUBLICITATE: