J&B ramane la Stefanini Infinit (Infinit Agency) - agentia de creatie J&B in 2020 "and beyond"
Miercuri, 28 Octombrie 2020

 

 


Credit: J&B / Stefanini Infinit (Infinit Agency) 

Desi contextul pandemiei a afectat piata de bauturi alcoolice, J&B impreuna cu agentia de creatie Stefanini Infinit au tinut colaborarea stransa si continua sa lanseze numeroase proiecte.

AdPlayers. info

Desi contextul pandemiei a afectat piata de bauturi alcoolice, J&B impreuna cu agentia de creatie Stefanini Infinit au tinut colaborarea stransa si continua sa lanseze numeroase proiecte.

Pentru a ne adapta nevoilor clientilor din aceasta perioada, am abordat o noua linie de comunicare, ce pune accent pe calitatea whisky-ului J&B, in contextul in care consumul are acum loc acasa sau la intalniri restranse. J&B, lider pe piata de whisky din Romania, a abordat o noua estetica vizuala pentru pachetul cadou, ce raspunde asteptarilor si dorintelor publicului roman.

Noul pachet cu pahare, cu un design premium creat de agentia, Stefanini Infinit, reprezinta cadoul perfect pentru o multitudine de ocazii.

"J&B fiind pozitionat ca un party whisky, am incercat inca de la inceputul pandemiei sa ramanem alaturi de consumatori luand in considerare recomandarile autoritatilor dar si esenta brandului. Pe partea de Social Media am fost alaturi de fani cu idei de petrecere a timpului liber cu prietenii in conditii safe. Luna septembrie a venit cu schimbari si cu noi provocari. Am creat un nou design premium pentru un gift box nou si am lucrat la un nou spot TV care scoate in evidenta calitatea unui whisky special." Ruxandra Matache - Group Creative Director Stefanini Infinit

Impreuna, agentia si J&B pregatesc o alta surpriza, un spot TV ce aduce in prim plan cunoscutul J&B neat, noul gift box si mixul clasic cu Cola.

Focusul acestor campanii si schimbari este de a ii pune pe consumatori in centru si de a ii face fericiti chiar si atunci cand iesirile cu prietenii in oras sunt restrictionate.

Claudia Ancuta (CEE Marketing Director) si Mihai Chiriacescu (CEE Group Brand Manager)

"Stefanini Infinit este acel partener pentru J&B care ne ajuta sa spunem constant povestea brandului nostru mai ales in mediul digital care a devenit centrul comunicarii noastre” spune Claudia Ancuta (CEE Marketing Director) si Mihai Chiriacescu (CEE Group Brand Manager).

,,Este foarte importanta abordarea agentiei atat prin ideile creative si executia lor extraordinara dar si prin know-how-ul pe partea de strategie si digital/tehnologie - noi la J&B cautam sa le imbinam tot timpul pentru a oferi consumatorilor nostri experiente de calitate si in spatele monitorului sau ecranului lor." au subliniat reprezentantii de brand.

"Pentru echipa noastra, chiar si cu expertiza foarte mare in digital pe care o avem, situatia curenta a pus din ce in ce mai multa presiune in zona de creatie - sa venim cu lucruri din ce in ce mai adaptate si mai mult decat atat – adaptabile” spune Alex Cernatescu, CEO Stefanini Infinit.

,,Cred ca orice client sau brand isi doreste o agentie de creatie partenera care sa poata sa il ajute in aceste vremuri foarte dinamice, atat din punct de vedere tehnologic, digital dar si ca modificari de la o zi la alta a comportamentului consumatorilor iar toate acestea sa fie puse in opera de un departament de creatie cu skill-uri din toate aceste zone. Multumim J&B pentru increderea in Stefanini Infinit si vom investi la fel de mult in continuare pentru a face aceasta relatie sa continue si sa creasca cat mai mult!"


Echipele participante:

Stefanini Infinit:

Adrian Bratu - Client Service Director

Dragos Andreiasu - Account Manager

Matei Curtasu - Global Creative Director

Ruxandra Matache - Group Creative Director

Simina Florea - Senior Copywriter

Ioana Baltesiu - Senior Art Director

Cristina Folteanu - Social Media Manager

PPD:

Claudia Ancuta - CEE Marketing Director

Mihai Chiriacescu - CEE Group Brand Manager

Ramona Miron - Junior Brand Manager

Ruxandra Nuta - Senior Social Media Specialist


Mai mult in Conturi, Campanii,

 

 


PUBLICITATE: