J&B incepe petrecerea cu Ogilvy Action
Joi, 15 Noiembrie 2007

(AdPlayers.ro, Irina Toma)

Prezenta la nivel global in peste 20 de tari, J&B lanseaza si in Romania campania “Start a party!”. Potrivit autorilor campaniei, conceptul are la baza ideea ca o petrecere poate incepe oriunde, oricand si oricum. Nu este nevoie de un cadru anume, ci doar de atitudinea potrivita.

In Romania, aceasta a inceput prin plasarea unor globuri uriase de petrecere in mall-urile din Bucuresti si continua cu evenimente, sustinute prin publicitate in presa scrisa, comunicare on-line, prin promotii in cluburi si baruri si prin comunicare la punctele de vanzare, dezvoltate cu ajutorul agentiei Ogilvy Action Romania.

Globul disco este semnul ca a inceput petrecerea si reprezinta in acelasi timp simbolul campaniei “Start a Party”.  “Start a party” este un concept care porneste de la o atitudine pozitiva. Nu ai nevoie de un motiv sau de o locatie anume pentru a petrece, ci de optimism, sociabilitate, placerea de a trai si de a te distra.”.

Noua campanie J&B urmareste sa responsabilizeze consumatorii, aratandu-le ca nu au nevoie decat de ei insisi si de starea potrivita pentru a se distra.  Mesajul de responsabilitate este de fapt elementul cheie al campaniei, fiind integrat in toate mijloacele de promovare. Intr-un mod creativ, acest mesaj de responsabilitate este transmis prin  „Mirrorball man”, care ii sfatuieste cu umor pe consumatorii de alcool sa nu sofeze si chiar le ofera solutii pentru a ajunge acasa in siguranta. 

Potrivit oficialilor de comunicare, J&B Rare este whisky-ul Scotch numarul 1 in Europa si al doilea la nivel mondial, avand vanzari de peste 6 milioane de baxuri pe an. Compania Justerini & Brooks dateaza din 1749, cand a fost atestata ca distribuitoare de vinuri rafinate si de bauturi spirtoase.

AdPlayers.ro/File

J&B este una din marcile din portofoliul companiei Sollers PPD, membra a grupului Photos Photiades Distributors si cel mai mare distribuitor de bauturi alcoolice din Cipru, reprezinta compania Diageo in Romania.

Diageo este cel mai mare producator mondial de bauturi premium, avand un impresionant portofoliu de bauturi alcoolice - spirtoase, vin si bere – ce cuprinde marci precum Smirnoff, Guinness, Johnnie Walker, Baileys, J&B, José Cuervo, Captain Morgan si Tanquera

PUBLICITATE: