Invitatie la concurs: Castiga un proces de branding de 10.000 de euro. Ultimele zile de inscrieri.
Vineri, 16 Septembrie 2016
 

Castiga un proces de branding de 10.000 de euro. Ultimele zile de inscrieri la Brandathlon 2016

adplayers.info

Prima etapa a competitiei destinata antreprenorilor cu potential de dezvoltare se apropie de final. Consultantii de brand de la Inoveo, initiatoarii competititei in care aplicantii pot castiga un proiect de branding in valoare de 10.000 de euro, au prelungit pana la 20 septembrie data la care antreprenorii isi pot inscrie brandul in concurs.

Jurizarea brandurilor va fi realizata de catre specialisti din domenii variate precum marketing, comunicare, domeniul financiar si branding, pentru a putea identifica cel mai atractiv si promitator proiect inscris.

Dintre membrii juriului fac parte Emma Beckmann – Country Director Rusia la Landor Associates, Niels Schnecker – Consultant financiar, Andreea Bonis – Marketing coach, Nicu Dendiu – Antreprenor, Lucian Ionita – Specialist comunicare, Valer Hancas - Corporate Affairs & Communication Manager Kaufland Romania, Roxana Iancu – Marketing Manager HP Romania and South East Europe Consumer Marketing Lead si Dochita Zenoveiov – Brand Innovator.

Provocarea juratilor este reprezentata de varietatea domeniilor din care brandurile inscrise fac parte: alimentar, vestimentar, bijuterii, auto, constructii, HoReCa, design vestimentar, medical, cosmetice, turism, sport, retail.

Brandathlon este o platforma in cadrul careia antreprenorii fac networking si afla despre rolul brandului in evolutia afacerii lor. Parteneri: Kaufland Romania, HP. Parteneri strategici ai evenimetului: Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti, Camera de Comert si Industrie Brasov, Camera de Comert si Industrie Hunedoara, Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, Camera de Comert si Industrie Cluj. Initiator program: INOVEO

Aplicantii se pot inscrie in
pagina competitiei, special dedicata 

Pentru a afla mai multe despre Brandathlon, va invitam pe www.brandathlon.com, https://twitter.com/brandathlon https://www.facebook.com/brandathlon/ https://www.instagram.com/brandathlon/

Mai mult in Branding, Rebranding, Concurs


PUBLICITATE: