Investitie de 52 de milioane de euro, complexul Stejarii Collection, de la Tiriac Imobiliare, a fost inaugurat pentru noii chiriasi la standardele rezidentiale de lux
Luni, 25 Septembrie 2023


“Din orice camera ar privi, rezidentii Stejarii Collection au acces la natura, la padure si la toate beneficiile pe care aceasta le ofera. Monitorizam permanent calitatea aerului, inregistrand procente in medie cu 30% mai calitative decat cele din centrul Bucurestiului,” a adaugat Razvan Enache.

AdPlayers. Info

Stejarii Collection, cel mai nou proiect rezidential dezvoltat de Tiriac Imobiliare in zona de nord a Bucurestiului, a fost inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute. Complexul care reprezinta cea mai noua dimensiune a universului Stejarii isi asteapta chiriasii incepand din toamna acestui an, anticipand un grad complet de ocupare pana la finalul anului 2024.

“Am creat la Stejarii un standard al serviciilor de top in domeniul rezidential. Un standard recunoscut si apreciat atat de catre romani, cat si de catre expati. Am dezvoltat la Stejarii o comunitate unica in Romania, un “acasa” pentru cele mai inalte asteptari. Stejarii Collection vine sa extinda universul de servicii pe care l-am gandit in urma cu 15 ani. Gradul de ocupare Stejarii tinde consecvent catre 100%, asa incat prin faza doi a proiectului vom crea noi oportunitati pentru familiile si rezidentii care cauta superlativul in materie rezidentiala”, a declarat Ion Tiriac.

Investitia totala in dezvoltarea Stejarii Collection s-a ridicat la 52 de milioane de euro.

20% din valoare a fost alocata implementarii sistemelor de eficientizare a consumului energetic si solutiilor inovative care reduc impactul asupra mediului inconjurator, cumuland aproximativ 10 milioane de euro. Stejarii Collection pune la dispozitie in regim de inchiriere pe termen lung 198 de apartamente, cu configuratii intre 2 si 5 camere si suprafete incepand de la 95 mp care pot ajunge pana la 700 de mp.

“Prin proiectul Stejarii Collection am continuat povestea Stejarii catre un nou nivel, transformȃnd conceptul <<build to rent>> ȋn <<build to experience a better life>>. Nu livram doar apartamente, ci construim o experienta veritabila de a petrece timp de calitate ȋntr-un mediu curat, sigur, alaturi de o comunitate exclusivista,” a declarat Razvan Enache, Director General, Tiriac Imobiliare.

Inconjurat de natura, cu spatii verzi ample, ce cumuleaza 46% din spatiul intregului proiect rezidential, complexul se afla amplasat in continuarea proiectelor Stejarii Clubul Rezidential si Stejarii Country Club, pe strada Jandarmeriei 14, in padurea de stejari Baneasa.

Confortul si intreaga experienta de locuit la Stejarii Collection sunt duse la un nou nivel prin facilitatile oferite chiriasilor. Toate apartamentele din noul complex beneficiaza de finisaje de top, mobilier de la cele mai apreciate branduri internationale, sistemele high-tech de ultima generatie si de vedere panoramica la 270 ° spre padure.

“Din orice camera ar privi, rezidentii Stejarii Collection au acces la natura, la padure si la toate beneficiile pe care aceasta le ofera. Monitorizam permanent calitatea aerului, inregistrand procente in medie cu 30% mai calitative decat cele din centrul Bucurestiului,” a adaugat Razvan Enache.

Apartamentele Stejarii Collection vin in completarea serviciilor rezidentiale ale celui mai cunoscut complex build-to-rent din Romania – Stejarii Clubul Rezidential – lansat in urma cu 15 ani, care ofera alte 280 de apartamente de lux, cu un grad permanent de ocupare de peste 95%. Niciun alt complex rezidential dezvoltat pana acum nu a reusit sa echivaleze experienta rezidentiala Stejarii in ultimii 15 ani.

O comunitate exclusivista, multiple privilegii

Locatarii complexului de lux au acces la numeroasele beneficii si servicii dedicate oferite in cadrul Stejarii Collection: siguranta si securitate 24/7, intimitate si discretie, acces prioritar in cadrul Stejarii Country Club aflat in proximitatea imediata a locuintei, spatii verzi extensive, acces terestru exclusiv pietonal, 437 de locuri de parcare exclusiv subterane, servicii de tip concierge, dar si multe altele. La aceste facilitati se mai adauga o serie de privilegii concepute special pentru chiriasi, respectiv, invitatii la evenimente speciale si o serie de avantaje prin intermediul programelor Privilege Community si Privilege Exclusive.

In mijlocul celor 250 ha de padure

Noul complex rezidential amplasat in mijlocul celor 250 ha de padure a fost conceput astfel inca sa reprezinte o oaza de relaxare si un loc ideal al reconectarii cu natura pentru rezidentii care se intorc din aglomeratia urbana. Astfel, 11.000 de mp din cei 24.000 mp ai proiectului constau in spatii cu vegetatie abundenta reprezentata de veritabile gradini botanice amplasate in incinta, procent la care se adauga cadrul natural al padurii de stejari ce il inconjoara.

Stejarii Collection este un proiect de referinta pentru Tiriac Imobiliare, prin care compania atinge un nou nivel de recunoastere in domeniul dezvoltarilor rezidentiale premium. Astfel, Stejarii Collection reprezinta cea mai exclusivista resedinta premium din Europa de Est fiind desemnat “Proiectul rezidential al anului” in cadrul galei SEE Property Forum Award Ceremony 2022 si “Cel mai exclusivist complex rezidential” in cadrul galei The Readers’ Choice Realty Awards 2023. Totodata, proiectul a primit dubla certificare internationala Green Homes & BREEAM, devenind prima cladire rezidentiala din Bucuresti evaluata cu nivel de performanta “Excelent”, fiind astfel un reper de dezvoltare sustenabila si performanta energetica.

Stejarii Collection reprezinta extinderea renumitului Club Rezidential Stejarii, definitia locala a celor mai inalte standarde rezidentiale de lux, si a fost lansat in regim de inchiriere pe termen lung, in padurea Baneasa, strada Jandarmeriei 14B, Bucuresti.

Mai mult in Campanii, Business, Imobiliare

 


PUBLICITATE: