Insula Distractiei la Scoala de Vara, British School of Bucharest (BSB)
Marti, 16 Aprilie 2019

 

Credit: Scoala de Vara, British School of Bucharest (BSB) / Republika

”Insula Distractiei ”, tema aleasa pentru acest an, se va desfasura in perioada 8 iulie-2 august 2019 si se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 14 ani.

AdPlayers.info

British School of Bucharest (BSB) vine si in 2019 cu o solutie pentru parintii care vor momente memorabile pentru copiii lor in vacanta de vara, anunta reprezentantii de comunicare ai scolii care a deschis inscrierile pentru Școala de Vara 2019. ”Insula Distractiei ”, tema aleasa pentru acest an, se va desfasura in perioada 8 iulie-2 august 2019 si se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 14 ani.

”Suntem aici si in vara lui 2019 pentru copiii dorinici sa se relaxeze dupa anul scolar, sa se bucure de activitati deosebite, de o luna de vara la care multi viseaza” afirma Philip Walters, director British School of Bucharest. ,,Vor fi patru saptamani in care vor putea simti atmosfera British School of Bucharest. Vor imbina activitati educative cu activitati sportive si recreative. Vor fi grupati in functie de varsta, iar profesorii nostri le vor fi mereu alaturi.”

Timp de patru saptamani, in vacanta de vara - Indiferent de scoala la care studiaza, copiii intre 4 si 14 ani sunt invitati sa vada ce inseamna experienta BSB in cadrul programului Școala de Vara. Inscrierile pot fi facute accesand pagina special dedicata Scolii de Vara la British School of Bucharest (BSB)

Pe timpul programului Scoala de Vara, copiii vor avea parte de momente memorabile pe ”Insula Distractiei”, amenajata pentru ei in campusul BSB ( strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari). Programul va fi de luni pana vineri, de la 08.30 la 17.00.

Fiecare zi pe ”Insula Distractiei” va fi incarcata de activitati educative si distractive. Vor incepe  dimineata cu o calatorie virtuala in Marea Britanie, sub indrumarea echipei formata din profesori vorbitori nativi de limba engleza. Pe langa asta, copiii vor putea alege sa participe si la cursuri de limba germana si mandarina, sustinute de vorbitori nativi.

Aventurile de pe ”Insula Distractiei” vor contine activitati outdoor – inot si jocuri in piscina, lectii de catarari si tiroliana, sesiuni de Meet&Greet, lectii de gatit. Acestea sunt doar cateva dintre momentele special gandite si pregatite pentru cei care aleg Școala de Vara de la BSB.

Parintii pot opta pentru inscrierea pe o saptamana, doua, trei sau patru. Cei care aleg pachetul de patru saptamani beneficiaza de un discount de 20% din pretul initial. Pentru trei saptamani reducerea este de 10%. Masa de pranz si gustarile primite de cei mici sunt incluse in pretul programului. La cerere, se poate oferi posibilitatea de transport a copiilor, de acasa catre scoala (strada Erou Iancu Nicolae, nr. 42, Voluntari) si retur.

British School of Bucharest este scoala internationala privata de top, infiintata in anul 2000, ce ofera posibilitatea elevilor, cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, sa studieze dupa curriculum britanic. Unicitatea BSB fata de oricare alta scoala din Bucuresti o reprezinta echipa de profesori, toti vorbitori nativi de limba engleza, cu experienta in predarea curriculumui britanic. BSB este singura scoala britanica din Romania care a fost apreciata cu calificativul ”excelent” pentru calitatea procesului de invatare si a rezultatelor elevilor, dar si pentru calitatea dezvoltarii personale a elevilor, de catre Inspectoratul Școlilor Independente din Marea Britanie.

Mai mult in Educatie, Conturi, PR 


PUBLICITATE: