Institutul Vodafone continua sa sustina femeile prin tehnologie si lanseaza o noua editie F-LANE si acceleratorul cu impact social global
Marti, 28 Mai 2019
 

Credit: Vodafone

A patra editie F-LANE: primul accelerator global din Europa dedicat start-up-urilor sociale din tehnologie create de catre sau pentru femei. Aplicatiile pentru programul de sapte saptamani pot fi trimise la www.f-lane.com/onlineapplication incepand de astazi si pana pe 7 iunie 2019

AdPlayers. Info

Institutul Vodafone continua proiectul F-LANE, primul accelerator care sustine femeile din sectorul tehnologic. Programul va incepe pe data de 4 octombrie 2019 si va dura sapte saptamani.

Procesul de aplicare online este oficial deschis. Aplicatiile pot fi inregistrate pe www.f-lane.com/onlineapplication pana la data de 7 iunie 2019. Misiunea acestui program este de a incuraja participarea feminina la dezvoltarea tehnologica si de a sprijini femei de toate varstele, din toata lumea cu ajutorul tehnologiei.

F-LANE colaboreaza cu Impact Hub Berlin si Social Entrepreneurship Akademie pentru a descoperi la nivel global startup-uri inovatoare dedicate femeilor, care ofera o solutie de business la o problema sociala si care au potentialul de a crea un impact de proportii.

Consiliul international care va juriza aplicatiile va fi format din 8 membri influenti din zona investitiilor deimpact si a antreprenoriatului social, incluzandu-i pe Dupsy Abiola, fondatoare si CEO al start-up-ului Intern Avenue, una dintre cele mai de succes platforme pentru plasarea de interni in companii, Andy Goldstein, CoFondator al LMU Entrepreneurship Center, Mariéme Jamme, CEO al Spotone Global Solutions, si Lisa Witter, CoFondator si CEO al Apolitical. Acestia vor selecta antreprenori pentru acceleratorul F-LANE si ii vor asista pe acestia de-a lungul celor sapte saptamani, impartasind din experienta lor.

Potrivit autorilor, criteriile de selectie pentru programul F-LANE sunt: un model de start-up orientat pe mai mult decat profit, cu un potential impact masurabil, precum si cu o inclinatie catre tehnologie si suportul femeilor.

Promovarea si sprijinul femeilor este una dintre principalele preocupari ale Vodafone, obiectivul grupului fiind acela de a deveni cel mai bun angajator pentru femei pana in 2025. In acest sens, compania a desfasurat numeroase proiecte de resurse umane, cea mai recenta fiind initiativa globala lansata in luna martie 2019 care vizeaza acordarea de sprijin specific victimelor violentei si ale abuzului domestic.

Conform noii politici, angajatii vor avea acces la asistenta si consiliere specializata si vor beneficia de concediu suplimentar platit de pana la 10 zile, numit concediu pentru siguranta, precum si de plata in avans a trei salarii, pentru rezolvarea problemelor administrative.

Mai mul in Conturi


PUBLICITATE: