Inoveo organizeaza concursul de branding in valoare de 10.000 de euro Brandathlon 2016
Marti, 26 Iulie 2016


sursa: brandathlon.com

Initiat de acelasi consultant de branding in urma cu 6 ani, concurcursul „Cel mai promitator brand romanesc”, devine Brandathlon 2016

adplayers.info

Cea de-a 6-a editie «Cel mai promitator brand romanesc» devine «Brandathlon». Triatlonul brandurilor cool inglobeaza trei probe – inscriere, jurizare si decenarea premiului. Miza reprezinta proiectul de branding in valoare de 10.000 de euro, acordat celui mai atractiv si promitator proiect inscris.


Brandathlon este o competitie pentru fiecare antreprenor care este interesat sa treaca la un alt nivel al business-ul sau, implicit, sa-si creasca vanzarile. Se adreseaza brand-urilor romanesti care s-au pus la punct pe partea de productie, distributie si vanzari, dar isi doresc sa puna accent pe imaginea care aduce mereu noi oportunitati” spune Dochita Zenoveiov, Brand Innovator al companiei de consultanta de brand Inoveo.

“Evolutia economiei autohtone depinde si de cat de bine articulate sunt brandurile romanesti intr-o piata globala foarte competitiva. Brandathlon este linia de start. Antreprenorii participa pentru networking, pentru informare, pentru cunoastere si pentru marele premiu.”

Brandathlon este o platforma in cadrul careia antreprenorii fac networking, se train-uiesc pe diferite domenii si afla despre rolul brandului in evolutia afacerii lor. Brandathlon este despre efortul sustinut in ultimii 6 ani de echipa INOVEO pentru a oferi antreprenorilor oportunitatea de a experimenta, pe propriul brand, avantajele date de un program complet de branding in cadrul categoriei in care activeaza, asupra competitiei si, nu in cele din urma, imaginea creata in mintea consumatorilor.

Dintre membrii juriului deja confirmati fac parte Niels Schnecker – Consultant financiar, Andreea Bonis – Marketing coach, Nicu Dendiu – Antreprenor, Lucian Ionita – Trainer comunicare, Roxana Iancu – Marketing Manager si Dochita Zenoveiov – Brand Innovator. Expertiza acestora in publicitate, marketing, domeniul financiar, televiziune, antreprenoriat le ofera o viziune de ansamblu asupra potentialului de dezvoltare al brandurilor.

Mai mult despre Inoveo 

Mai mult in Branding, Licitatii, Concurs


PUBLICITATE: