Inceput in 2019, PROPAGANDA continua parteneriatul cu iCredit si lanseaza Echipa Speciala iCredit, noua platforma creativa pentru brand 2024
Miercuri, 21 Februarie 2024

Brindusa Popa, Director Executiv iCredit Romania:  “Inca de acum 4 ani, echipa Propaganda a inteles perfect obiectivele noastre de business si a gasit permanent modalitatea ideala de a le atinge. In toata aceasta perioada ne-am dublat practic notorietatea spontana. In acest moment, unul din doi romani nominalizeaza spontan brandul iCredit."

Campanie: Echipa Speciala iCredit

Client: iCredit

Agentie: PROPAGANDA

TVC: https://youtu.be/evlF6NmLsmo?si=bJHIZuSRzGpv96am  

KV:

AdPlayers. info

Inceput in 2019, PROPAGANDA continua parteneriatul cu iCredit lanseaza Echipa Speciala iCredit, noua platforma creativa pentru brand 2024.

Potrivit agentiei conduse de Adrian Tuluca, noua platforma creativa continua stilul indraznet si plin de umor care a diferentiat iCredit in categorie. Conceptul aduce in scena noi personaje si situatii memorabile care consolideaza promisiunea brandului din ultimii 4 ani – providerul prietenos si usor accesibil de solutii financiare rapide.

,,Cu totii avem tot felul de dorinte, nevoi si planuri. Dar atunci cand nu avem banii necesari sa le rezolvam, simtim ca aceste probleme devin prea mari pentru puterile noastre. Aici intra in scena eroinele iCredit: RON-A, BAN-A si LEI-A care, prin interventii neasteptate, ajuta fiecare personaj cu solutii financiare rapide" spun autorii campaniei.

“Inca de acum 4 ani, echipa Propaganda a inteles perfect obiectivele noastre de business si a gasit permanent modalitatea ideala de a le atinge. In toata aceasta perioada ne-am dublat practic notorietatea spontana. In acest moment, unul din doi romani nominalizeaza spontan brandul iCredit. Pentru urmatorii ani, ne-am dorit sa mentinem consecventa in stilul nostru de comunicare, dar in acelasi timp, sa aducem o perspectiva noua si surprinzatoare",  spune Brindusa Popa, Director Executiv iCredit Romania.

Suntem increzatori ca noul concept de comunicare, ”Echipa Speciala  iCredit”, nu doar ca va sustine evolutia indicatorilor de brand, ci va genera si rezultatele de business dorite pentru urmatorii ani.", a adaugat executivul iCredit Romania.

“La PROPAGANDA, intotdeauna vrem mai mult si mai bine. Iar campaniile dezvoltate in ultimii 4 ani alaturi de echipa iCredit nu doar ca au diferentiat brandul in piata, ci au schimbat radical perceptia asupra sa, intr-o industrie pe care oamenii au privit-o ani si ani cu scepticism. In prezent, perceptia oamenilor asupra brandului iCredit este aproape 100% pozitiva. Suntem mandri sa fim partenerii unui client curajos si vizionar si le multumim pentru increderea constanta pe care ne-au acordat-o.", a declarat Atoussa Bassiri, Group Account Director, PROPAGANDA.

Prima campanie de comunicare, lansata in ianuarie 2024, are un spot TV tip action movie, dar cu un twist amuzant. Echipa Speciala iCredit infrunta problema majora a lunilor de iarna: costurile mari ale facturilor la intretinere. Atat de mari, incat s-au transformat intr-un monstru-robotel simpatic, pe care RON-A, BAN-A si LEI-A il neutralizeaza cu succes.

TVC: https://youtu.be/evlF6NmLsmo?si=bJHIZuSRzGpv96am  

Sub umbrela noii platforme creative, in 2024 vor fi lansate 5 campanii integrate, cu executii TV, digital si social media. 

”Echipa Speciala  iCredit”

Credits:

Echipa iCredit

Brindusa Popa | Director Executiv

Vlad Hurduc | Marketing Manager

Alina-Maria Iancu | Marketing Specialist

 

Echipa PROPAGANDA

Atoussa Bassiri | Group Account Director

Madalina Rapeanu | Head of Strategy

Roxana Marinica | Account Manager

Petra Martin | Art Director

Luna Nica | Copywriter

Antonia Nedelcu | Social Media Manager

Marcela Moldovan | AV Director

 

Echipa Cyclops

Octav Gheorghe | Regizor

Marius Bucur | Producator

Ana Gagea | UPM

Cristi Gagea | UPM

Viorel Radulescu | Post-production Manager

Ionut Grigore | Compozitor muzica

 

PROPAGANDA, din 2002. Peste 60 de premii, printre care 19 premii Effie Awards

Fondata in 2002, PROPAGANDA este o agentie independenta care ofera clientilor sai servicii integrate de comunicare, de la strategie de brand si creatie pana la productie sau dezvoltare si implementare media, PR si digital.

PROPAGANDA crede in Creative Marketing, campaniile sale fiind apreciate si premiate in cadrul festivalurilor nationale si internationale, atat pentru creativitate, cat si pentru eficienta; festivaluri la care a obtinut peste 60 de premii, printre care 19 premii Effie.

iCredit Romania. 13 ani, 114 puncte de lucru si 1.400 de angajati

iCredit este de 13 ani unul din principalii jucatori din piata financiara nebancara din Romania, avand 114 puncte de lucru si peste 1400 de angajati in intreaga tara. Compania face parte din Management Financial Group (MFG) care uneste furnizori fintech si insuretech din Europa Centrala.

Management Financial Group (MFG). Peste 8300 de angajati si colaboratori, in 450 de birouri

MFG gestioneaza un portofoliu bogat de modele de afaceri de succes: credite de consum, imprumuturi pentru microintreprinderi si intreprinderi mici, carduri de credit, digital business, asigurari, investitii P2P si alte produse si servicii financiare alternative. Peste 8300 de angajati si colaboratori, prezenti in aproximativ 450 de birouri in Bulgaria, Romania, Croatia, Polonia, Macedonia de Nord si Spania, ofera servicii financiare clientilor MFG. Grupul are in plan extinderea si pe alte piete cum ar fi Germania, Mexic, India si Statele Unite.

Mai mult in Business, Campanii, Licitatii, Parteneriate


PUBLICITATE: