Incendiu la Metrou Piata Romana de la un tablou. Panourile de publicitate sunt ignifugate?
Marti, 12 Aprilie 2016
Actualizare. Incendiul a fost stins. A izbucnit in jurul orei 15,.30 si a durat 20-30 de minute.

Incendiu la metrou la Piata Romana de la un tablou electric, anunta astazi Realitatea TV. Circulatia a fost deja oprita temporar. Potrivit postului, sursa este un tablou electric. 

Daca la solicitarile scrise in alte imprejurari, departamentul de comunicare Metrorex nu a raspuns solicitarilor adplayers, poate ca dupa ce termina de stins incendiul de la Romana ne va spune daca panourile de publicitate sunt ignifugate.

Prezente oriunde in lume, publicitatea la interior, inclusiv la Metrou, se face pe suporturi publicitare ignifugate.Solutiile de ignifugare intarzie sau opresc focul care este impiedicat sa arda cu flacara deschisa. 

Din informatiile adplayers, la Metroul bucurestean, singurele panouri publicitare care au aviz ISU de ignifugare sunt doar cele blocate de la publicitate, ale companiei Spectacular, panourile oprite de Metrorex de la decorare. Cele mai multe dintre panourile publicitare astazi la metrou sunt decorate pe hartie neignifugata, si pot arde cu flacara deschisa oricand.

Intrebare deschisa pentru departamentul de comunicare Metrorex, dupa ce stinge focul de la Piata Romana: Daca si care afise, panouri si proiecte speciale de publicitate in statiile de metrou sunt decorate pe hartie sau solutii suport ignifugate?

Mai mult in OOH, Metrorex


PUBLICITATE: