In pofida declinului pietei de constructii, Gealan Romania inregistreaza o crestere in volum de 8% pe primul trimestru 2024
Miercuri, 05 Iunie 2024

,,Suntem mandri sa anuntam ca, in ciuda provocarilor din piata de constructii, am reusit sa crestem volumele datorita calitatii si inovarii sistemelor noastre de tamplarie premium si super premium," a spus Nicu Craciun, Director General, Gealan Romania.

AdPlayers. Info

In ciuda unei scaderi generale a pietei de constructii din Romania, Gealan Romania, lider in productia de sisteme de tamplarie PVC, anunta pentru primul trimestru al anului 2024 o crestere de 8% a volumelor de vanzari, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

Potrivit companiei, performanta se datoreaza cererii crescute pentru sistemele de tamplarie premium si super premium, cum ar fi Gealan Kubus, Gealan AcrylColor si Gealan Linear, care au fost esentiale pentru cresterea volumului de vanzari in metri liniari in acest an.

,,Suntem mandri sa anuntam ca, in ciuda provocarilor din piata de constructii, am reusit sa crestem volumele datorita calitatii si inovarii sistemelor noastre de tamplarie premium si super premium," a spus Nicu Craciun, Director General Gealan Romania.

,,Produsele noastre de top, precum Gealan Kubus, Gealan AcrylColor si Gealan Linear, sunt preferate de clienti pentru durabilitatea, designul modern si performantele energetice superioare." a mai adaugat acesta.

Conform responsabililor de comunicare, cresterea vanzarilor a fost sustinuta si de dezvoltarea de proiecte rezidentiale de anvergura in orasele Cluj-Napoca, Bucuresti si Iasi - proiecte care se incadreaza in categoriile premium reflectand tendinta pietei catre solutii de constructie de inalta calitate, eficienta energetica si design versatil.

Gealan Romania

Gealan Romania, lider in productia de sisteme de tamplarie PVC, ofera solutii inovatoare de calitate pentru piata constructiilor. Angajata ferm pentru excelenta si sustenabilitate, Gealan promite sa isi extinda portofoliul de produse si sa raspunda cerintelor unei piete in continua schimbare.

Mai mult in Campanii, Business, AdPlayersREPORT


PUBLICITATE: