Imager se coloreaza “full service”
Vineri, 18 Februarie 2005

(AdPlayers.ro) Agentia Imager accentueaza trecerea de la "media" la "toate serviciile" (full service). “Dupa ce ne-am dezvoltat pe piata de media din Romania si am reusit sa oferim tuturor clientilor nostri servicii si produse media competitve, vrem sa ne conturam un profil puternic de agentie full service”, a declarat directoarea executiva a agentiei Imager, Oana Dusca odata cu lansarea campaniilor Guzu Chim .

“Conceptia si implementarea campaniei de comunicare Guzu Chim inseamna un pas firesc in dezvoltarea agentiei Imager” a mai spus  executivul Imager.

Guzu Chim deruleaza in prezent o campanie integrata de comunicare a carei prima parte a inceput cu spotul TV de imagine “Guzu Chim iti coloreaza visele” si este urmat de o campanie de produs pentru Savana - brandul premium al producatorului de vopsele, realizata de aceeasi agentie de publicitate. Potrivit Imager, campania “Guzu Chim iti coloreaza visele” coloreaza brandul Guzu Chim, infatisandu-l ca pe un brand cald, generos, apropiat de consumatori la modul sincer si firesc.

Cu o durata de 35 de secunde, “Guzu Chim iti coloreaza visele” a fost primul spot al campaniei si a fost realizat impreuna cu casa de productie Tandem Film. Regia a fost  semnata de Mark Perino si Mike Kraus, iar director de imagine este Alex Sterian.

Echipa care a participat la realizarea campaniei “Guzu Chim iti coloreaza visele” a fost formata din Marga Alexe – Director de Marketing Guzu Chim, Andreea Bonis – Account Manager Imager, Traian Panghe – Creative Director Imager, Marius Davidoni – Senior Art Director Imager, Valeriu Galani - Senior Media Planner.

Producatorul de vopsele si lacuri Guzu Chim aniverseaza in acest an 10 ani de la infiintarea companiei. Executiile campaniei Guzu Chim le puteti vedea in numarul de aprilie a revistei AdPlayers care va aparea in saptamana 11-15 aprilie.


PUBLICITATE: