Imager lanseaza mall-ul online Card Avantaj (Credit Europe Bank)
Marti, 17 Martie 2009

 (AdPlayers.ro, Irina Toma)

Imager continua constructia CardAvantaj, unul din cele mai importante, vizibile si promovate produse din portofoliul Credit Europe Bank, potrivit agentiei de publicitate, card ce si-a relansat site-ul.

“Noul site cardavantaj.ro este un magazin online, plasat intr-un spatiu de Mall virtual, in care vizitatorii – vizitatoarele mai precis  -  pot cauta in interiorul sau: campanii, promotii, aplicatii carduri online, contact si pot proba fiecare din exponatele online ale siteului”, explica Mihaela Albu, Account Director Imager.

Potrivit reprezentantilor agentiei, conceptul de comunicare al site-ului a fost dezvoltat de Imager pornind de la faptul ca acum  Card Avantaj  - un card de credit apreciat in majoritate de tinere femei cu venituri si educatie medie si superioara - are nevoie de o platforma de comunicare online noua si dinamica.

“Conceptul de site CardAvantaj a fost generat de cateva premise clare: spectaculozitate si interactivitate; pentru ca internetul este mediul care “viralizeaza” prin definitie dinamismul si entertainmentul”, a spus  Traian Panghe, Creative Director Imager.

Echipa de comunicare care a lucrat la proiectul cardavantaj.ro a fost compusa din: Mihaela Chita –copywriter, Marius Davidoni –Art Director, Traian Panghe – Creative Director, Mihaela Albu – Account Director;  Andreea Bonis – Client Service Director. Din partea Credit Europe Bank au participat Cristina Popa – Marketing&Promotion Manager, Adrian Calarasu – Marketing Specialist , Horia Glinastei – Marketing Specialist,  Aysegul Altay-PR Communication& Advertising Manager.


PUBLICITATE: